...
Napisał(a)
Siema ! Mam pytanie. Jak to jest z ta meta? niszczy ona organizm czy nie. Jesli tak to czy bardzo? Czy daje dobre efekty? CO trzeba jeszcze zazywac zeby nie zniszczyc sobie watroby?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
szukaj
http://www.sfd.pl/Czas_w_koncu_zaczac__blood_&_guts-t940618.html dziennik treningowy inwalidy %)
...
Napisał(a)
jak to ktoś na tym forum mawia "czytaj i pytaj"
czy wyniszcza organizm, hehe, widać ze masz pojęcie

czy wyniszcza organizm, hehe, widać ze masz pojęcie
...
Napisał(a)
Wyniszcza, jak kazdy koks. Mozesz jedynie zmniejszyc jego skutki uboczne, poprzez rozsadne dawkowanie i stosowanie lekow oslniajacych watrobe (sylimarol, hepatil itp) Wpisz w wyszukiwarce na forum meta, to dowiesz sie duzo wiecej. Osobiscie nie polecalbym Ci tego koksu, ale to Twoj organizm i zrobisz co bedizesz chcial
...
Napisał(a)
To jaki koks na poczatkek jest najlepszy? Chodzi mi oczywiscie jesli ktos jeszcze nie jadl zadnych koksow. Kumpel mi powiedzial ze jak ktos wlasnie sie nie zna to pierwsze co chce brac to meta, dlatego ze najslawniejsza a podobno wcale nie najlepsza. On cos mowil ze Deca jest lepsza. Co wy o tym sadzicie?
...
Napisał(a)
meta jest dlatego tak popularna,bo jest BARDZO TANIM koxem(o ile nie najtańszym),oraz jest w miarę łatwo dostępna,no i oczywiście jest wygodna w dawkowaniu,bo jest w tabsach...
Pozdro - BadGuy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!