Szacuny
9
Napisanych postów
1688
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15962
Ile na Thermie bym poszedl w dol przy np 3 tyg kuracji diecie 1500 kcal i 5 razy w tyg aeroby 45 min przed sniadanim ?Do tego glutamine w celu ochrony miesni na noc 5 g przed aerobami z therma 5 g i po cwiczeniach na silowni 5 g
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
Nie zmniejszaj ilości spożywanych kcal do 1500. Do tylu schodzi sie tylko pewnych okolicznościach. Poza tym będzie Ci potrzebna energia - na tym byś był dość słaby. Teraz przede wszystkim zwróć uwagę na skład posiłków a następnie na ich ilość. Treningiem podkręcisz troszkę przemianę materii, również odpowiednia częstotliwość spożywania posiłków oraz ich skład wpłynie pozytywnie na Twoja przemianę - stąd drastyczne zmniejszanie spożycia kalorii nie będzie konieczne (chodzi Ci przecież o stracenie nadprogramowej tkanki tłuszczowej a nie maksymalne odtłuszczenie). Nie wiem jak sie teraz odżywiasz - ograniczenie będą pewnie potrzebne - jednak wprowadzaj je stopniowo.
Szacuny
32
Napisanych postów
2221
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19900
Mysle ze nikt nieodpowie ci na takie pytanie - to wszytko jest sprawa indywidualna i zalezy od genetyki, diety, treningu, wypoczynku i jeszcze innych czynnikow
Szacuny
9
Napisanych postów
1688
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15962
A czy taki szkic mojego planu i diety bylby dobry bo duzo czytalem na ten tem i nie wiem jak wkoncu jest z tym suplementem .Czy np przy zaleczonej poniekad astmie oskrzelowej moge ja stosowac?i jak ja brac kiedy i w jakich ilosciach?
Szacuny
32
Napisanych postów
2221
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19900
Ojj niemi o tym decydowac - lepiej skonsultuj sie z lekarzem - niewiem zaduzo o astmie ale IMHO therma nie powinna zaszkodzic ale jak jush mowilem nieznam sie natym.
Szacuny
9
Napisanych postów
1688
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15962
Michail to moze tak bede jadl 3g bialka na kg mc i ok 2.5 ww i 60-80 g tluszczu przy mojej wadze 90 kg ale wzrosnie do 95 napewno.+ do tego glutamina jako antykatabolik 15 g dziennie to chyba nie ma bata zeby miesnie lecialy przy takiej ilosci bialka? A jak nie to co Wy proponujecie?
Szacuny
9
Napisanych postów
1688
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15962
Nie rozumiem tych opisow treningowych poszczegolnych grup.Tam w cwiczeniach nie ma podanych ilosci seri i pow .I co to sa te schematy?To wszystko co tam jest to trzeba po kolei wykonywac?