wiadomo 5-6 posiłków, zależy czy jestem w szkole, czy nie, obecnie mam ferie to łatwiej mi trzymać michę
Śniadanie
garść archaidów + białko30g+ 25g razowca+ tuńczyk/plaster ser czasem płatki z mlekiem (wiem, że źle ,ale nienawidze owsianych, nie dam rady)
II Śniadanie Jeśli jestem w szkole 50g razowca + 150g cyca
przed treningowy : ryyba/kurczak/czasem jakas wołowina + ryż brązowy (około 40-50g i to nie zawsze) czasem surówka
po treningu : białko 30g i tu czsem zamiast kuraka i ryżu pozwalam sobie na np, 50g makaronu+ 120g twarogu, lub 75g razowca + tunak
wieczorem : jajecznica z 3-4 jaj na jakiejś szynce ewentualnie, jak nie mam możliwości zjeść albo jestem pełny to wypije białko jeszcze
Warzyw nie pisałem, nie jem ich zawsze ale staram się dojadać do posiłków.
Może trochę mało zdrowych tluszczy ale jak np. smaże sobie kuraka na oliwie z oliwek na teflonie to tej oliwy nic się nie wlicza do bilansu?
Jeśli chodzi o aero to wykonuje je na naprawde dobrych obrotach, na najcięższym obciązeniu śrendia prędkość sesji wynosi około 42km/h.
Czytałem wczoraj o carb-cycling i wydaję mi się że za około 2tygodnie spróbuję przejść na tą dietę, ale ile na plus ustawic?