SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Gainer

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1579

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 52125 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam!
Mam takie pytanie jak to jest z tymi gainerami ? moze byc tak ze na niektorych one nie dzialaja ? tak jak np kreatyna nie na wszystkich dziala?

P.S wiem ze to tylko uzupelnienie diety;)i diete mam

Zmieniony przez - Janek17 w dniu 2006-10-31 18:20:58
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3042 Napisanych postów 51898 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 351487
gainer to jedzenie w proszku, tak więc czy jedzenie dziala tylko na niektórych, czy na wszystkich ?

DIETETYK i TRENER ONLINE.Indywidualne konsultacje.
KONTAKT:https://healthandfitness.pl/

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 3064 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 26602
dziala na wszystkich tylko na jednego mniej na jednego wiecej jednemu przyjdzie np 0,5 kg masy a drugiemy 3 kg masy z kreatyna jest tak samo wszystko zalezy od przemiany materi i genetyki :)

By Animal...

...
Napisał(a)
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 203 Napisanych postów 31902 Wiek 39 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 94099
dokladnie wszystko dziala -zalezy od celu dawek stosowania no i w przypadku kreatyny - czułosci komorek organizmu na nie / jej rpzprowadzenie po organizmie itp, gdyż bez jest to subst naturalnie wystepujaca w organizmie =)
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 4027 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 16307
Gainer nie ma dzialac , ma on uzupeniac diete
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Obliczanie masy.

Następny temat

co sadzicie o takim zestawie na mase

electro
Polecane artykuły