Witam.Planuje na lato zrobic estetyczny wygląd sylwetki,tzn.głównie chodzi mi o długotrwały zalany mój wygląd.A teraz dokładniej o co mi chodzi.Spożywając posiłki strasznie mnie zalewa,myslałem że jest to sprawa znacznej ilości Węglowodanów w diecie.Np. Przed wczoraj byłem na basenie,saunie,dosyc długo! Zeszło ze mnie troszke zbędnej wody i już lepiej to wszystko wyglądało,niestety dzisiaj dalej to samo znowu jestem lekko napuchnięty i zalany,tj.nie ma mięcha utwardzonego,cycki lekko sflaczałe,skóra bardzo elastyczna i miękka.
Co zrobic aby to utwardzic bo jak narazie to na tym mi zalezy.
Zmieniłem diete tj.więcej białka a mniej węgli niż wcześniej,dużo wody w ciągu dnia,aeroby,basen,siłka.Ma ktoś jakieś pomysły.Dodam że narazie nic z suplementów,odżywek nie biore,prócz magnezu i cynku który większosc osób z SFD tak gorąco polecacie na tą właśnie moją sprawe wyglądową.
Co zrobic aby to utwardzic bo jak narazie to na tym mi zalezy.
Zmieniłem diete tj.więcej białka a mniej węgli niż wcześniej,dużo wody w ciągu dnia,aeroby,basen,siłka.Ma ktoś jakieś pomysły.Dodam że narazie nic z suplementów,odżywek nie biore,prócz magnezu i cynku który większosc osób z SFD tak gorąco polecacie na tą właśnie moją sprawe wyglądową.
Krzysztof Piekarz