...
Napisał(a)
Jak w temacie, wiem, że eaa to bcaa plus pare inych aminokwasów ale co wg was lepiej okolotreningowo
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- KONKURS "BCAA Xplode x 4"
- TEST SPONSOROWANY OLIMP - MARCELLLL podsumowanie str. 79!!!
- CREATINE XPLODE miażdżący matrix 6 form kreatyn bez cukru ! NOWOŚĆ !!!
- TEST sponsorowany OLIMP - masa by debee pod. str 47
- Mikołaj OSZALAŁ ! STWÓRZ TAPETĘ ZABIERZ ZESTAW O WARTOŚCI 500zł !!!!
- TEST: Rywalizacja zinko podsumowanie str 64!
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja sam właśnie testuje EAA okołotreningowo wcześniej zjadłem puszkę BCAA. Natomiast myślę, że eaa sprawdzi się lepiej po za treningami od bcaa
I'm gonna make him an offer he can't refuse
...
Napisał(a)
leucyna > BCAA > EAA >WPC/WPI
ta zaleznosc zawsze wklejam przy podobnych pytaniach i choc moze nie bezwarunkow dobrze oddaje hierarchie
BCAA sa moim typem
jesli jednak po przeliczeniu na ilosc BCAA (zblizona ilosc) ktos bedzie przyjmowal EAAnabol XPlode okolotreningowo ma szanse wyjsc na lekki plus
ta zaleznosc zawsze wklejam przy podobnych pytaniach i choc moze nie bezwarunkow dobrze oddaje hierarchie
BCAA sa moim typem
jesli jednak po przeliczeniu na ilosc BCAA (zblizona ilosc) ktos bedzie przyjmowal EAAnabol XPlode okolotreningowo ma szanse wyjsc na lekki plus
...
Napisał(a)
Biniu
właśnie o to mi chodziło, w porcji EAA jest minimalnie mniej (bcaa) niż w porcji BCAA xpolde, więc zwiększając porcje EAA wyrównamy te składniki powiedzmy do tych 6g które są w BCAA xpolde na porcję
to wtedy po treningu lepiej wziąć chyba EAA, czy się mylę?
właśnie o to mi chodziło, w porcji EAA jest minimalnie mniej (bcaa) niż w porcji BCAA xpolde, więc zwiększając porcje EAA wyrównamy te składniki powiedzmy do tych 6g które są w BCAA xpolde na porcję
to wtedy po treningu lepiej wziąć chyba EAA, czy się mylę?
...
Napisał(a)
jesli zrownasz ilosc BCAA w EAAnabol do odpowiedniej porcji - przyjmuje sie popularnie 1g/10kg
to stawiam ze bedzie to lepszy wybor
to stawiam ze bedzie to lepszy wybor

Polecane artykuły