Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21
Jestem tu nowy. Mam takie trudne pytanie. Mam biceps w dziwnym kształcie tzn. jest jak "piramidka". Do tego głowa zewnętrzna jest dobrze rozwinięta na dole a wewnętrzna u góry. Co zrobić aby biceps przypominał normalnego :-/
Pozdrawiam i z góry dzięki !!!
Szacuny
291
Napisanych postów
17217
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
86319
Glowa zewnętrzna medycznie nazwana glową długą, potocznie na odwrót (bo na taką się wydaje, nie widać że jej większa cześć znajduje sie pod m. naramiennym)
Głowa wewnętrzna medycznie nazwana głową krótką, potocznie na odwrót (bo na taką się wydaje, większa część mięśnia jest widoczna)
W praktyce nie ma to zadego znaczenia, moza poslugiwac sie okresleniami zewnetrzna i wewnetrzna - tak musisz powiedziec z jakiego punktu widzenia je okreslasz wiec nie nazekaj ze jestesmy niegrzeczni skoro prawisz niekonkretnie
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21
Nie no chodzi o to że tam pomylone są nazwy obudwu głów bicepsa (to chyba błąd co nie)więc nie zamierzam nawet sprawdzać dalej tej strony. Ktoś mi pomoże...?
Szacuny
17
Napisanych postów
995
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
17318
No widzisz Michail jeden błąd i cała Twoja praca poszła na marne Ja też już nie mam zamiaru czytać atlasu no bo jak taki poważny błąd tam jest to ja podziękuje
A tak na serio to naprawdę radze poczytać tą lektórkę bo to podstawa
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21
No dzięki wielkie... i jeszcze jedno, tam pisze "uchwyt wąski(węższy niż szerokość ramion)-większe zaangażowanie głów krótkich" a zawsze i wszędzie mówią mi i piszą ze jest inaczej!! NA siłowni inaczej muwią Wy na forum inaczej gdzieindziej znóf inaczej... przez to mam biceps jaki mam...