Ja koleś też kiedyś mi coś takiego mówił że załatwia sobie kroplówki ze szpitala z białkiem jakimś czy coś, i chodził codziennie do znajomej pielęgniarki żeby go pod to podłączała,zapomniałem nazwy.
...
Napisał(a)
To sa normalnie aminokwasy,widzialem cos takiego jak moj dziadek byl po operacji podlaczony,taka torba z przezroczystym plynem a na niej duza etykieta i wypisane wszystkie aminki i jeszcze cos nie pamietam co tam bylo,ale skład konkretny a i stezenia tych aminkow duze(nawet jak na taka torbe)
off
...
Napisał(a)
umnie koleś spuchł i mówi ze wpier.dala codziennie frytkino ale oczywiscie ćwiczy
...
Napisał(a)
chyba fryture. bo frytura i libol to najepsze polczenie
OFF... :(
**EKSPERT** W DZIALE DOPING
...
Napisał(a)
kumpel do mnie ostatnio
-wiesz zaczynam brac winstrol
-po co Ci winstrol skoro to twoj 1-wszy cykl i do tej pory nic nie brales
i ta odpowiedż-Nie wiem ,ja tam sie na tym nie znam ale wiem ze moi kolesie biora i dobrze wchodzi to tez sprobuje.sprobowac nie zaszkodzi
-wiesz zaczynam brac winstrol
-po co Ci winstrol skoro to twoj 1-wszy cykl i do tej pory nic nie brales
i ta odpowiedż-Nie wiem ,ja tam sie na tym nie znam ale wiem ze moi kolesie biora i dobrze wchodzi to tez sprobuje.sprobowac nie zaszkodzi

Ktos kiedys powiedzial:Boze chron mnie przed moimi przyjaciolmi bo z wrogami sam sobie poradze
...
Napisał(a)
no to u mnie jest pewien typ co na koksach nie oszczędza, juz oddawna miał styczność z koksami, miał siłke miał chęci miał koks ale duzo ich nie brał tzn małe cykle sobie robił , ale po pewnym czasie tak mu na dyńke padło ze sprzedał siłke kupił koksy różnego rodzaju zalezy wszystko od kasy jaką dostanie na miesiacu (ma koles rente) , koles jedzie na koksach bezprzerwy a to omke deke teścia mete ale zero sprzętu do ćwiczen jedynie co robi to tylko pompki różnego rodzaju no porażka , dotego prawie nic nie je bo nie ma kasy na żarcie bo wszystko na koksy wydaje , dosłownie przykre to jest, od czasu do czasu pójdzie na siłke cos koło 130 kg wyciska ale od pół roku codziennie koks zarzywa hehe , ostatnio jak go widziałem to popuchnięty z wielkimi pryszczami na twarzy, ale najbardziej to mu na psyche padło starą z domu wy***ał bo krzywo na niego patrzyła a najleprzy przykład głupoty to to ze sie opalał na benzynie razem z dziewczyną , oblali sie benzyną wysmarowali i leżeli na słońcu jak im benzyna wsiąkła to powiedział ze słaba i wzioł olej do silników bo jest tłusty i lepiej ich słońce weźmie... koles ma z 26lat a jego dziewczyna z 24 latka , nie wiem czym ją waszeruje ale totalna patologia z nich, przykre to jest...
4-ro dniowe plany z priorytetami http://www.sfd.pl/temat233868/
coś o dysproporcjach http://www.sfd.pl/temat208374/
masz problem z techniką ćwiczeń kliknij w linka i czytaj http://www.sfd.pl/temat202268/
i tak w kółko.........
...
Napisał(a)
O ****a ahaahahahaahah skąd się takie głąby biorą? ****a ja ***ie
benzyną szkoda że jeszcze fajka nie zapalił

<--Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach-->
<-- Wyrazy uznania dla wszystkich którzy osiągnęli zamierzony cel i dla tych wszystkich którym
się nie udało -->
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Silownia-Piwnica-Sasiedzi :/
Następny temat