WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Dobrze by było gdyby coś chłopaki grali a nie wciąż tylko remisowali

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 140266

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 497 Napisanych postów 18907 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 65886
to do mnie więcej osób gadało i tak bardziej publicznie, a ulicy, w sklepie, zabawie i większość to starsi znajomi tak +10-14 lat albo i tez starzy kolegów

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.

:'-(

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 18405 Wiek 29 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 78720
Bo jest cie trochu

Never give up!

Temat motywacyjny : http://www.sfd.pl/Poczuj_Sport_/_Feel_Sport-t1003135.html 

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 11474 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 63494
a tak ogolnie to młody mówią ...bo w każdym towarzystwie jestem najmłodszy

www.pajacyk.pl 
[][][]--------[][][]
,, Po co ćwiczyć?? I tak umre. Żeby mnieć, kvrwa, większą trumne!! "...

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3996 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 34531
ja tez zawsze ze starszymi sie trzymalem, z rowiesnikami sie nie zadawalem, cale szczescie, ze mnie kuzyni powprowadzali, przez nich zaczalem na silownie chodzisz i wszystko sie potoczylo
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 11474 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 63494
rówieśnicy to u mnie tylko w szkole (oni akurat w porządku ) - ale biorąc pod uwagę miesiąc ur to tez najmłodszy byłem
a tak na codzień to najmłodszy

www.pajacyk.pl 
[][][]--------[][][]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1997 Wiek 13 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 12712
ja mam 23 lata a ostatnio laska mnie pyta czy mam 15 at skończone bo nie wie czy może redbulla dać

jak wspomogłem to się daj sog ;)

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1017 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1578
SIEMKA A

Trening czyni mistrza ! Interesuje się kulturystyką naturalną , Piłka nożna-stoper , bramkarz -Love .

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1017 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1578
PAKMATOR SOG WESZEDŁ

Trening czyni mistrza ! Interesuje się kulturystyką naturalną , Piłka nożna-stoper , bramkarz -Love .

...
Napisał(a)
Znawca
to musisz naprawdę młodo wyglądać

www.pajacyk.pl 
[][][]--------[][][]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Bieganie poranne

Następny temat

Trening sprawnościowy do oceny ludzi z pojęciem

electro
Polecane artykuły