Szacuny
2
Napisanych postów
387
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2020
siema Tak na rozluznienie, frywolny temacik. Kto chce moze sie pochwailic czym chce jesli tylko ma to zwiazek ze Sztykami Walki,podlug tylko jednej zasady:
1)nie przechwalac sie
Temacik wrzucilem dla potrzeb czystej rywalizacji oraz w celach informacyjnych Bylo by milo zamieszczac tu Wasze osiagniecia,cos z czego jestescie dumni,cos czym mozna sie poszczycic (mniej wiecej na zasadzie temaciku "rekordy" tylko bardziej od strony SW).Wiadomo ze Twoje osiagniecia moga byc dla innych mierne ale nie chodzi tu o wylonienie jakiegos super madafa.k.a,a o mozliwosc porownania sie z kims kto np.trenuje tyle co Ty,zeby zobaczyc co moglbys umiec lub zrobic jak sie postarasz
Skoro temacik rozpoczalem to pochwale sie czyms pierwszy - wykonalem,kopniecie Yop-chagi w wyskoku z lekkiego rozbiegu trafiajac stopa w poprzeczke bramki pilkarskiej boiska szkolnego (czyli nie ligowego ) podobno lecialem w miare poprawnie
pewnym swojej wiedzy jest się wtedy,kiedy się wie mało-wraz z wiedzą rosną wątpliwości
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
249
ja tam jeżeli moge się czymś pochwalić to moge powiedzieć o moich wynikach w tamashwiari:
z głowy roz******liłem 10 płytek glazutowych
Z pięści roz******liłem 3 płyty takie co wszyscy na pokazach je rozp*****lają bo już więcej tych płyt nie było (jakby ktoś mógł napiszcie mi dokładmnie nazwe tych płyt i cene)
A jeżeli chodzi o rywalizacje to w zawodach kata w między klubowym turnieju zajołem 1 miejsce w swojej kategori
"Codziennie trzeba starać się wykraczać
poza swoje możliwości."
Szacuny
12
Napisanych postów
1884
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21505
Kolego, gratuluję, ale mógłbys nie bluzgać? Wiesz, tu starsi od ciebie są, niektórym to przeszkadza trochę, nawet jak filtr to wycina. Przy swoim sensei tez tak mówisz?
Szacuny
12
Napisanych postów
1884
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21505
Spoko. Ja też nie jestem święty i czasem mi się coś wypsnie, ale jak 10 lat się pracuje z podobnymi Tobie młodymi adeptami sztuk walki, to człowiek się stara jednak bardziej na to zwracać uwagę...
Szacuny
53
Napisanych postów
11379
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
47331
ja jestem cienki bolek jeszcze ale do sukcesow moze zaliczyc poki co start w pucharze poslki seniorow w kk i mistrzostwach polski juniorow ale w zasadzie to zaden sukces bo w pierwszych walkach trafilem na finalistow a sukcesem to jest zdanie matury to chyba jedyne co mi sie udalo ale to tak przez przypadek
Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Szacuny
2
Napisanych postów
387
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2020
start w zawodach a moim mniemaniu duzy sukces! ja sie jeszcze nie doczekalem i pewno dluugo jesio poczekam,bo nie czuje sie kompletnie na silach ..eh,te imprezy
pewnym swojej wiedzy jest się wtedy,kiedy się wie mało-wraz z wiedzą rosną wątpliwości