Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
977
Prubowalem jakies szablony lub diety z jakis platnych apek niby konsoltunatow ale jakos nic nie wychodzi. Jakby ktos znal z doswiadczenia , jakiegos dietetyka wartego uwagi? Silka z rana po pracy nie ma innej opcji
Zmieniony przez - hardwill26 w dniu 12/04/2026 21:08:29
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
35346
Napisanych postów
27155
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
286989
J.w nie ma przymusu jeść o określonych godzinach , ty masz dostosowac wszystko pod swój tryb i styl życia, Bilans kcal liczysz z kilku di lub suma tygodniowa
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6432
Napisanych postów
79173
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
774012
Nie ma znaczenia kiedy trenujesz. Kwestia tego, jak Tobie bardziej odpowiada.
Nawiązując do dietetyków/trenerów, to sugeruje napisać do moderatorów/doradców największych działów na forum i dowiedzieć się na jakiej zasadzie odbywa się współpraca. Jeżeli będzie ona Tobie odpowiadała, to na pewno kogoś znajdziesz.
Poza tym, masz również serwis treningowo-żywieniowy potreningu.pl. Być może będzie on dla Ciebie dobrym rozwiązaniem.
Warto jednak pamiętać o tym, że zawsze możemy pomóc Tobie tutaj odnośnie do odżywiania i planu treningowego.
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
977
uzylem tego serwisu kiedys nie powiem ze niebyly zle efekty mam jeszcze rozpiski gdzies zapisane , mam tylko dwa tematy do przerobienia opisze to zprostowaniu
mam robic tak
1 maly posilek
2 maly posilek
3 obiad
4 maly posilek
5silka
6 maly posilek
czy tak ?
1 maly posilek
2 obiad
3 maly posilek
4 maly posilek
5silka
6 maly posilek
i druga sprawa czy po silce gdzie mam godzine max dwie do spania , lepiej na redukcje bylby posilek w formie jedzenia czy moze ty byc opcja jakiegos proteinowego szejka z dodatkami ?
Zmieniony przez - hardwill26 w dniu 21/04/2026 16:28:58