Zmieniony przez - Kriso1987 w dniu 27.02.2018 21:46:43
...
Napisał(a)
Podstawa to dobrze ubite na sztywno białko. Odwracasz miskę do góry nogami i ono nie ma prawa wypaść.
Zmieniony przez - Kriso1987 w dniu 27.02.2018 21:46:43
Zmieniony przez - Kriso1987 w dniu 27.02.2018 21:46:43
...
Napisał(a)
No dobra. To jak będę robił to tak przetestuję. Obróce miskę i jak wypadnie to źle jak nie to będzie dobrze zrobione
...
Napisał(a)
Ja akurat nie ubijam białka do omletów. Kwestia odpowiedniej proporcji jajek do płatków. Jeżeli tych drugich jest zbyt wiele, to omlet wyjdzie dość twardy. Fajne i delikatne są z mąki gryczanej.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Niemniej jendak, jeśli białko jest ubite to omlety są bardziej puszyste.
...
Napisał(a)
Zgadza się. W tym celu można również dodać odrobinę sody lub proszku do pieczenia.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły