witam mam pytanie do specjalistow. w zwiazku z przebyta choroba udaru mozgu(wylewu krwi do mozgu)u 57 letniego mezczyzny, gdzie sparalizowana byla lewa strona ciala, ale juz jest w porzadku, sprawnosc dobra, zostalo tylko zdretwienie lewej dloni i przedramienia, palcow u stopy czy sa jakies cwiczenia aby pobudzic miesnie, nerwy tej reki, dotlenic ta czesc ciala??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Spytaj się najlepiej lekarza, to zbyt poważna choroba zeby na odległość doradzać.
nasza pomoc może jeszcze pogorszyc sprawe.
pozdrawiam
nasza pomoc może jeszcze pogorszyc sprawe.
pozdrawiam
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
wlasnie chodzi o to ze lekarzy mam takich jakich mamy i mowia: "widocznie tak musi byc, może samozejdzie, trzeba czasu" gdyby sie ta osoba sama nierehabilitowala to kto wie czy wozek byniebyl potrzebny, myslalem o jakims lekkim treningu na przedramiona?zwijanie , uginanie nadgarstkow z lekkim obciazeniem a duza liczba powttrzen? zawsze jkaies dotlenienie tych miesnilub sciskcz
...
Napisał(a)
napisz do mnie na gg to Ci podpowiem co ma zrobic Twoj znajomy. bo same cwiczenia nic nie dadza - wierz mi pomoga ale przyczyny udaru ani jego skutkow same z sibie nie usuna gg 2147343 albo mail [email protected]
zawsze pomyśl 2 razy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!