...
Napisał(a)
Witam. Aktualnie ćwiczę na masę. Jednak chciałbym dorzucić dwa razy w tygodniu aeroby i efke w celu kontroli brzucha. czy jest sens dalej trzymac dietę na masę i brać efke ? Czy jeżeli już chce ją dorzucić to zmienić trening i dietę ? A może w moim wypadku lepszy będzie clean. Dodam tylko, że z cleanem styczności nie miałem, a tylko potężne dawki efki mnie pobudzały.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Nie no wtedy nie miałem jeszcze takiej wiedzy i przygotowywałem się do zawodów w ławce i zaczynałem dostawać depresji żę biorąc 2 g teścia 80 mg metki i i 800 deki robiła mi się krata na brzuchu a chciałem zalać się na niedźwiedzia
...
Napisał(a)
za mało informacji podajesz
wstaw ankietę i napisz dokładnie o co Ci chodzi
wstaw ankietę i napisz dokładnie o co Ci chodzi
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
1. WIEK: 20
2. WAGA: 86
3. WZROST: 176
4. WYMIARY:
-biceps: 41
5. STAŻ NA SIŁOWNI: ok. 2 lata ciągłych treningów
6. DIETA: masowa
-białko: 2,1g/kg
-węglowodany: 3,9g/kg
-tłuszcz: 1,1g/kg
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak
8. TRENING: masowy
9. CEL CYKLU: dalej kontynuować masę, ale dodać coś co pozwoli zatrzymać dalsze "otłuszczanie się" lub nawet lekko zredukuje poziom bf o ile istnieje taka mozliwość
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA: ponad rok przerwy od efedryny
11. POZIOM BF%: nie potrafię określić
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): bardzo do tycia
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak skłonności do łysienia,włosy gęste, włosy na ciele i zarost delikatny
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 110
-martwy ciąg: nie sprawdzałem
-przysiad: 110kg 10 powtórzeń
Pytanie:
Jestem w trakcie cyklu "masowego". Nie chciałbym zaczynać typowej redukcji, tylko dodać dwa razy w tygodniu aeroby lub HIT i do tego efedryne lub cleana, w celu spalenia tłuszczu. Czy jest sens tak robić bez zmiany diety ?
Zmieniony przez - cichy10001 w dniu 2012-03-25 22:31:32
2. WAGA: 86
3. WZROST: 176
4. WYMIARY:
-biceps: 41
5. STAŻ NA SIŁOWNI: ok. 2 lata ciągłych treningów
6. DIETA: masowa
-białko: 2,1g/kg
-węglowodany: 3,9g/kg
-tłuszcz: 1,1g/kg
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak
8. TRENING: masowy
9. CEL CYKLU: dalej kontynuować masę, ale dodać coś co pozwoli zatrzymać dalsze "otłuszczanie się" lub nawet lekko zredukuje poziom bf o ile istnieje taka mozliwość
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA: ponad rok przerwy od efedryny
11. POZIOM BF%: nie potrafię określić
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): bardzo do tycia
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak skłonności do łysienia,włosy gęste, włosy na ciele i zarost delikatny
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 110
-martwy ciąg: nie sprawdzałem
-przysiad: 110kg 10 powtórzeń
Pytanie:
Jestem w trakcie cyklu "masowego". Nie chciałbym zaczynać typowej redukcji, tylko dodać dwa razy w tygodniu aeroby lub HIT i do tego efedryne lub cleana, w celu spalenia tłuszczu. Czy jest sens tak robić bez zmiany diety ?
Zmieniony przez - cichy10001 w dniu 2012-03-25 22:31:32
...
Napisał(a)
zostaw to na redukcje,aero wystarczy imo
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
W jakim celu to eca? Jak chcesz lepsza jakosc to dodaj troche , nie za duzo aerobow.
W życiu nie ma nic za darmo.
...
Napisał(a)
Probowalem tak kiedys, nie sprawdzilo sie to u mnie. Na mnie najlepiej dzialaly aeroby na masie systemem 2tyg on i 2 tyg off i tak na przemian, nakrecalem dobrze metabolizm, wiecej jadlem i jezeli pojdzie czysta micha to brzuch nie wywali, po masie jakies zejscie z lekka redukcja i bedzie git.
...
Napisał(a)
od kontroli brzucha to są aeroby i dieta. Nie wiem jak inni ale ja zauważyłem że im większa ilość androgenów tym szybszy metabolizm. gdy brałem 500 mg teścia robiłem ładną masę przy 2 gramach ładnie miałem nakręcony metabolizm i praktycznie co bym nie zjadł to mi paliło
...
Napisał(a)
To zalezy jeszcze czy czysto sie je
Wiecej tescia to tez bedzie wieksza retencja a wielu nie potrafi wyciagnac wszytskiego z tak duzej dawki.

W życiu nie ma nic za darmo.
Polecane artykuły