to jest trening typowo siłowy - takimi detalmi jak biceps sie na nim praktycznie nie zajmujesz, nie jestem specem od 5x5 (BILL STAR) ale chyba tez powinno sie tam znalesc podciaganie na drązku, podchytem/nachytem gdzie biceps tez w dużym stopniu pracuje, a zarazem całe ciało, na treningu silowym wiekszosc cwiczen jest wielostawowych, nie skupiasz sie na mizernych izolacjach, ale jak juz mowilem treningi silowe nie sa moja mocna strona bo dopiero od niedawna zacząłem sie skupiać na tym aspekcie:)
istotną rolę odgrywa progresja, dobrze rozpisane HST (hypertrophy specific training) polega głównie na ciągłej progresji i dzięki temu uzyskuje się przyrosty, HST można uznać za specyficzną odmiane FBW tylko myk polega na pomiarze maxów i nastepne powolnym dążeniu do nich - jesli bys robił odrazu od dużych ciężarów efekt będzie nieadekwatny do oczekwiań - także najpierw zdecyduj się na rodzaj treningu
istotną rolę odgrywa progresja, dobrze rozpisane HST (hypertrophy specific training) polega głównie na ciągłej progresji i dzięki temu uzyskuje się przyrosty, HST można uznać za specyficzną odmiane FBW tylko myk polega na pomiarze maxów i nastepne powolnym dążeniu do nich - jesli bys robił odrazu od dużych ciężarów efekt będzie nieadekwatny do oczekwiań - także najpierw zdecyduj się na rodzaj treningu
Meine erste tagebuch - smalec off - http://www.sfd.pl/bohoo__akcja_Slovakia_reduction_on_tour__dziennik_treningowy-t898292.html#post8