...
Napisał(a)
Siema mogę aplikować dwie puchy storma przez 6 tyg w dt przed i po w dnt rano do tego mass core fa, po cyklu przerwa powiedzmy miesiąc z bcaa i gainerem lub białkiem i po przerwie kolejny cykl z mstak i creasteron wiadomo mstak przed creasteron po i w dnt mstak rano i też 6 tyg. Pozdro
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Lecę drugi tydzień na Storm i boję się że mi zabraknie dlatego mowa o dwóch puchary a chcę solo.
...
Napisał(a)
Dodam jeszcze że po skończonym cyklu storma chciałbym poleciał na nitrobolon, bcaa i bialeczko, da się zrobic mam nadzieję?
...
Napisał(a)
Proszę o konkretną odpowiedź.Myślę też że ten drugi cykl na mstak i creasteron jest możliwy? Dzięki z góry mój staż dwa lata 25 lat 175cm 85 kg.
...
Napisał(a)
Jak zrobisz cykl na stormie to po co po nim dawać kolejnego stacka jakim jest nitro chyba że po prostu chcesz sobie przedłużyć cykl.
2
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Luka1991Siema mogę aplikować dwie puchy storma przez 6 tyg w dt przed i po w dnt rano do tego mass core fa, po cyklu przerwa powiedzmy miesiąc z bcaa i gainerem lub białkiem i po przerwie kolejny cykl z mstak i creasteron wiadomo mstak przed creasteron po i w dnt mstak rano i też 6 tyg. Pozdro
mozna robic tak krotkie cyklony na przemian, nie ma problemu.
jednak osobiscie bym wolal robic 8-10 tyg, 6 tyg przerwy itd
2
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja
Kontakt: FB https://www.facebook.com/TrenerMaciolek/
IG https://www.instagram.com/tomq.bb
e-mail: tomq-mag@o2.pl
...
Napisał(a)
Storm to mój ulubiony stack kreatynowy jak Tom pisze 8-10 tyg daje dobre efekty w przerwie możesz dać Beta alanine i DAA lub jaki booster teścia polecam TestoPro
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
doradca C/S ze wskazaniem na combat
...
Napisał(a)
No ok rozumiem a booster test. może być obojętny? I czy odpowiednio dobralem po przerwie mstak z creasteron?
...
Napisał(a)
booster test -co to za produkt ?
mstack może być, createston też chyba że chcesz tanszą opcję to jakiś bulk i kreatyna.
mstack może być, createston też chyba że chcesz tanszą opcję to jakiś bulk i kreatyna.
2
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Booster testosteronu. Np tak jak mówiłeś po cyklu Kretki booster testosteronu np test Fa core do tego bcaa i białko przez6 tyg puzniej kolejny cykl z mstak i kreasteron. Da się?
Polecane artykuły