wiec sam już nie wiem czy 2 miarki czy 4 miarki ponadto jak mam to zrozumieć skoro moja miarka jest do 100 ml byłbym wdzięczny jak ktoś napisał by mi ile tych moich miarek 100 ml mieszać z 400 ml wody i ile razy dziennie, stosuje dietę lecz pracuje dosyć ciężko po 8- 12 godzin. i nie zawsze jestem w stanie zjeść wymagający posiłek dlatego ta odżywka, moja waga 68 kg. Pozdrawiam
wiec sam już nie wiem czy 2 miarki czy 4 miarki ponadto jak mam to zrozumieć skoro moja miarka jest do 100 ml byłbym wdzięczny jak ktoś napisał by mi ile tych moich miarek 100 ml mieszać z 400 ml wody i ile razy dziennie, stosuje dietę lecz pracuje dosyć ciężko po 8- 12 godzin. i nie zawsze jestem w stanie zjeść wymagający posiłek dlatego ta odżywka, moja waga 68 kg. Pozdrawiam
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."

W sportach sylwetkowych wyznacznikiem sukcesu jest lustro, a nie waga, zwłaszcza w przypadku amatorów. Przy 90kg można wyglądać niczym młody bóg bądź też jak stały bywalec fastfoodów.