Siemanko :P mam do was pytanie chce zrobić cykl na Xpand i jabłczan cm3 trec no i problem jest taki ze wyjeżdżam na 4 dni , i stad moje pyatnie czy moge zrobić cykl 25 dni potem przerwa 4 dni i po przyjeździe 25 dni ?????? sogi dla wszystkich
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jasne ze mozesz ,mozesz dac przez te pare dni co wyjedziesz taka dawke podtrzymujaca 5 g kreatyny .
Bez Farmaceutyki Nie Ma Co Liczyć Na Wyniki .
...
Napisał(a)
Przerwa byłaby bez sensu, przez te 4 dni kontynuuj cykl na 5g cm3 rano. Jak masz możliwość ćwiczyć choć raz, to zrób chociaż ten 1 trening w ciągu tych 4 dni, albo chociaż zwykłe aeroby.
...
Napisał(a)
j.w. 4 dni to pikuś dajesz z koksem

Wypijmy...Zeby nasze dzieci miały Śliczne MAMY!!!
...
Napisał(a)
4 dni nic nie zmienia! Wiec nie ma problemu:) Bierz cm3 tak jak w dni nietreningowe! To pozwoli utrzymać efekty!:)Gdybyś nie brał nic przez te 4 dni to by gorzej było a tak to możesz byc spokojny o swoje obwody ;)
Zmieniony przez - Radiux w dniu 2010-03-11 21:13:20
Zmieniony przez - Radiux w dniu 2010-03-11 21:13:20
hmm...a może SOG'A? ;)
...
Napisał(a)
To nawet lepiej. Można powiedzieć, że nastąpi jakby ,,faza ładowania" w połowie cyklu.
W życiu na siłowni nie byłem...
...
Napisał(a)
faza ladowania w polowie cyklu ? ladowania czym ? bo jesli chodzi o kreatyne to po prawie miesiecu jego miesnie beda juz napewno nasycone kreatyna .
Bez Farmaceutyki Nie Ma Co Liczyć Na Wyniki .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!