Chlopaki,mam jedno pytanie.Co to jest koszulka?.W wielu czasopismach pisze ze jakis lepek wyciska np.200 kg bez koszulki,a z koszulka ok 220 kg.Co to jest ta cala koszulka.Ile kosztuje,i gdzie mozna ja dostac?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Koszulka do wyciskania to Kostium (WELNIAK) B.obcisly koszulki te zapewniaja odpowiednia dynamike ruchow przy wysrubowanych wynikach ...
co pozwala na lepsze prowadzenie sztangi ... lepsza stabilizacje , a specialne wlokna z ktorych zbudowana jest koszulka napina odpowiednio dane partie ciala , ktore walcza z ciezarem ... do tego opaski sciagajace na lokcie i nadgarstki ... wszystko to powoduje . stabilizajce i latwiejsze prowadzenie sztangi przy pchaniu w gore
Jesli ta Wypowiedzia pomoglem ci w Jakis Sposob Kliknij Myszka w dolnym Prawym rogu na napis "ZNAWCA W DZIALE"
co pozwala na lepsze prowadzenie sztangi ... lepsza stabilizacje , a specialne wlokna z ktorych zbudowana jest koszulka napina odpowiednio dane partie ciala , ktore walcza z ciezarem ... do tego opaski sciagajace na lokcie i nadgarstki ... wszystko to powoduje . stabilizajce i latwiejsze prowadzenie sztangi przy pchaniu w gore

Jesli ta Wypowiedzia pomoglem ci w Jakis Sposob Kliknij Myszka w dolnym Prawym rogu na napis "ZNAWCA W DZIALE"

Sztuka zycia polega na tym by Umierac Młodo ... Ale tak Pózno jak to tylko mozliwe ...
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dzieki chlopaki,sogacze dla was.
A tak swoja droga ile kosztuje koszulka i gdzie ja mozna dostac?
A tak swoja droga ile kosztuje koszulka i gdzie ja mozna dostac?
...
Napisał(a)
i zobzcz sobie jak zawodnik wyciska w koszulce:
https://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=1000&topic_id=57181
a jak mowil Parker - koszulka moze tez niektorym przeszkadzac w wyciskaniu :)
NIE ZADZIERAC ZE "ZNAWCA" W SZATNI BO WAS WSZYSTKICH POROZBIERAM W TEMPIE EXPRESOWYM......
https://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=1000&topic_id=57181
a jak mowil Parker - koszulka moze tez niektorym przeszkadzac w wyciskaniu :)
NIE ZADZIERAC ZE "ZNAWCA" W SZATNI BO WAS WSZYSTKICH POROZBIERAM W TEMPIE EXPRESOWYM......
-------------------------
Twarda, syntetyczna, leniwa i d****na Efka
-------------------------
...
Napisał(a)
Te specjalne włókna to zwykły poliester. Materiał jest patentowy i przy odpowiednim doborze koszulki moze dawać bardzo dużo - nawet 25-30 kg. Ale niektórym przekszadza. Poza tym rani ciało: obcisła koszulka nie tylko powoduje krwiaki, ale potrafi przeciąć skórę pod pachami, spowodować krwiste paski na klatce piersiowej. Można używać większych rozmiarów, lecz tyle nie pomogą. No i są drogie - najlepsze z dozwolonych kosztują 140$.
...
Napisał(a)
CZY ZNACIE MOZE JAKIS SKLEP INTERNETOWY, W KTORYM MOZNA KUPIC KOSZULKE?
GDZIE NAJTANIEJ MOZNA JA KUPIC (OCZYWISCIE Z TYCH NAJLEPSZYCH <INZER>)???
metamaker
GDZIE NAJTANIEJ MOZNA JA KUPIC (OCZYWISCIE Z TYCH NAJLEPSZYCH <INZER>)???
metamaker
metamaker
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!