...
Napisał(a)
Mieszkam w anglii i niedawno poznalem pewnego kolesia ktory pokazal mi specyfik o nazwie: TNT 200 i bardzo go sobie zachwalal.Ciekawi mnie tylko co to wlasciwie jest??Moze mial ktos z tym stycznosc??W wyszukiwarce nic na ten temat nie znalazlem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
takim symbolem jest oznaczany dynamit
Zmieniony przez - gajny w dniu 2007-05-17 06:42:43
Zmieniony przez - gajny w dniu 2007-05-17 06:42:43
w zyciu 3 zeczy nie da sie zrobic
wódy przepic
roboty przerobic
baby przeruchac
...
Napisał(a)
slyszalem za na poczatku niezle pompuje a potem tak rozsadza ze sie w koszulki nie miescisz
w zyciu 3 zeczy nie da sie zrobic
wódy przepic
roboty przerobic
baby przeruchac
...
Napisał(a)
hehhehe dynamit lub stacja TV, bo to mi wyskakuje w wyszukiwarce.czyli nikt nie slyszal o czyms takim??
...
Napisał(a)
aha i koles mowil ze zarzuca to na cykl z deka i przybedzie mu z 2 stones(o ile sie nie myle to jakies 13kg)tyle ze niby sa to trwalsze przyrosty niz na omie czy suscie.
...
Napisał(a)
Postać iniekcyjna czy tbl? Coś więcej napisz lub dowiedz się i napisz. To napewno saa czy może suplement o tak przyciągającej nazwie?
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
TNT200(100mg Test Enanthate, 100mg Tren Enenthate)
TNT350 (200mg Test Enanthate, 150mg Tren Enenthate)
prosze
podr.
TNT350 (200mg Test Enanthate, 150mg Tren Enenthate)
prosze
podr.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!