Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Musialby miec ~20kg mniej od pasa(
) w dol od ciebie..
Moj koles wazy ~75kg,wzrost 184, klata 110, bic ok 35, nogi 60, zero tluszczu, krata itd..

Moj koles wazy ~75kg,wzrost 184, klata 110, bic ok 35, nogi 60, zero tluszczu, krata itd..
Out of range.
...
Napisał(a)
nie silabol tylko silabolin, ja bralem ale lajtowe daweczki i uczucia mam mieszane....
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
chciałem łyknąc paczke 5szt silabolin i i paczke omena i 100 bionabolu o o tym myślisz?
...
Napisał(a)
mysle ze to idiotyczny pomysl
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
na co? co byś ty proponował? jets to mój drugi cykl wziołem juz 180 tab mety cwicze 4 latka
...
Napisał(a)
1-4 meta 20-25mg dziennie
1-10 prolo 200mg co piec dni
po tym 20-25 clomidu 2 tygodnie po ostatnim szocie prolki
edit:zima idzie i zakladam ze interesuje Cie masa(po Twoim profilu tez tak sadze
)
Zmieniony przez - metanadren w dniu 2004-08-24 18:11:21
1-10 prolo 200mg co piec dni
po tym 20-25 clomidu 2 tygodnie po ostatnim szocie prolki
edit:zima idzie i zakladam ze interesuje Cie masa(po Twoim profilu tez tak sadze

Zmieniony przez - metanadren w dniu 2004-08-24 18:11:21
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
kumpel proponował mi 5 szt omena i 200 metki ale wyczytałem w necie ze silabolin jest podobny w działaniu do omena mniej ładuje wody mniejsze skutki uboczne podobno niema podrubek cena podobna wedeług mnie bajka tylko brać
...
Napisał(a)
tylko masa miałem mała przerwe w treningach sporo straciłem teraz podiołem nowa prace mase trace w oczach koszmar dlatego zdecydowałem sie na koxa
...
Napisał(a)
glupi pomysl jak jakis testosteron to naj lepiej rozlozyc na minimum 8 tyg a silabolinu dolorz wiecej.
I tak wszyscy skonczymy pod ziemia :)
...
Napisał(a)
ćwiczysz 4 lata i ważysz 76 kilo ?

ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - k***A ZASNOLEM !
Polecane artykuły