...
Napisał(a)
Mój brat zaczął brać jakieś zastrzyki .Podejrzewam,że to sterydy .Gdy się go zapytałem co to jest odburknął mi : oma. Nie wiem,czy ta oma to jakiś slang dla tego sterydu,czy to jego nazwa . Może mi ktoś opowiedzieć o tym środku i o jego działaniu ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeden z "gorszych" sterydów, a napewno nie dla początkujących
>>> Mów co uważasz, uważaj co mówisz <<<
http://www.sfd.pl/97/180_Dzień_diety__My_Transformation_-t937516-s4.html
...
Napisał(a)
Nie wiem,może soma .
Wiem jeszcze to : jeden taki zastrzyk kosztuje około 10 zł.
Wiem jeszcze to : jeden taki zastrzyk kosztuje około 10 zł.
...
Napisał(a)
100% że soma...
poczytaj o omnadrenie,a najlepiej niech brat poczyta

poczytaj o omnadrenie,a najlepiej niech brat poczyta
...
Napisał(a)
Jak lubisz brata to załatw mu clomid i nolve :)
Oma to mieszanka testosteronów o różnych charakterystykach uwalniania.. koleś przybierze dużo na wadzie - głównie woda + reszta (mięśnie/tłuszcz) zależnie od diety.. zrobi sie balonikiem ale niestety po cyklu 3/4 mu spadnie.. do tego wysokie ciśnienie, trądzik, ginekomastia (chyba, że ma antyestrogen) i takie tam podobne..
Oma to mieszanka testosteronów o różnych charakterystykach uwalniania.. koleś przybierze dużo na wadzie - głównie woda + reszta (mięśnie/tłuszcz) zależnie od diety.. zrobi sie balonikiem ale niestety po cyklu 3/4 mu spadnie.. do tego wysokie ciśnienie, trądzik, ginekomastia (chyba, że ma antyestrogen) i takie tam podobne..
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!