Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam do Was ogromną prośbę. Ostatnio myślę o kupnie jakiegoś urządzenia do domu. Ogólnie jest zadowolona ze swojego wyglądu, jedyne na czym mi zależy to wyszczuplenie łydek i trochę ud. W takim razie co lepiej mam sobie kupić: rowerek, bieżnię czy stepper?
Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc.
Z góry dziękuję.
Szacuny
3655
Napisanych postów
36683
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
261606
Jak lubisz pedałować to rowerek.
Jak lubisz stepować to steper.
Jak lubisz udawać, że biegasz to bierznie.
Jeżeli w gre wchodzi cisza to rowerek albo steper.
Ide spać
Szacuny
11
Napisanych postów
2453
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37671
e-lite dobrze pisze bo to sa cwiczenia aerobowe i kazde bedzie mialo taki sam efekt (wyszczuplenie calego ciala i poprawa wydolnosci) a co do ud i lydek to mozesz je ujedrnic za pomoca cwiczen silowych
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hmm, skakanka? Tylko kto wytrzyma na skakance min. 30 minut z odpowiednim tętnem? Ja polecam rower albo orbitrek; zresztą aeroby to aeroby i nieważne na czym będziesz ćwiczyć i tak spalisz tłuszczyk. Wybierz to co Ci najbardziej odpowiada, gdyż liczy się systematyczność i ważne żebyś z chęcią ćwiczyła
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wasabi, fajnie masz Mnie tak szybko czas nie leci.
Poza tym po półgodzinnej jeździe na rowerku boli pupa (czy można to jakoś zlikwidować czy samo minie?)
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc Na pewno kupię sobie skakankę, choćby dla przyjemności poskakać (zawsze lubiłam) i chyba ostatecznie zdecyduję się na orbiterek.
Oczywiście poza tym chodzę jeszcze na siłownię i aerobik.
Mam nadzieję, że zobaczę efekty za jakiś czas Dzięki!
Szacuny
2
Napisanych postów
307
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1654
kiedy najlepiej skakać na skakance-pzred posiłkiem czy po?jesli rano jeżdże na rowerku stacjonarnym a po południu na powierzu lub biegam to moge jeszcze skakać?jakie beda efekty i po jakim czasie?