Szacuny
5
Napisanych postów
221
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6547
otuż dzisiaj na treningu bicepsów zaczełem odczuwac okropny bul w okolicach nagdarstka. Jest on tak potworny ze nie moge dokonczyc serii. Dodam ze zaczelo to sie juz na początku treningu. dodam ze juz wczesniej zaczelem to odczuwac ale o wiele mniejszym stopniu. dodam ze cwicze nieduzymi ciezarami jak na wielkosc mej łapy, 34kg. a wrece 36
Szacuny
4
Napisanych postów
696
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12290
bankowo za duzy ciezar i nadgarstki nie są przyzwyczajone do takich obciążeń, obniz ciężar i zwiekszaj stopniowo jak boli znaczy że jest za duży, możesz tez spróbowac pasków uciskowych czy bandazy na trening - tak robił kumpel jak sie uparł na za duzy ciężar po pewnym czasie reka sie przyzywczajiła mu ale tak bardzo łatwo o kontuzje
Szacuny
4
Napisanych postów
696
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12290
bankowo za duzy ciezar i nadgarstki nie są przyzwyczajone do takich obciążeń, obniz ciężar i zwiekszaj stopniowo jak boli znaczy że jest za duży, możesz tez spróbowac pasków uciskowych czy bandazy na trening - tak robił kumpel jak sie uparł na za duzy ciężar po pewnym czasie reka sie przyzywczajiła mu ale tak bardzo łatwo o kontuzje
Szacuny
5
Napisanych postów
221
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6547
czy ja wiem czy duzy 34 kg to przeciez mało. lecz powiem ze nadgarstki odczuwam tylko przy bicepsach. To jak mam zwiększac ciezar bo skoro bedzie wiekszy to bedzie mnie na..pierd...la ????????
pozatym spróbuj ćwiczeń na sztandze łamanej - mniej obciąża nadgarstki
no i jeszcze do rozgrzewki dołącz takie szybsze obroty nadgarskami w lewo i prawo
Szacuny
4
Napisanych postów
696
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12290
ćwicz z mniejszym ciezarem i po pewnym czasie go zwieksz, dopiero jak sie przyzwyczaji do tego mniejszego - nie powinno wtedy boleć a tak wogóle to ile robisz powtórzeń z tym cięzarem skoro to jest "mało" no i jakim ciezarem wcześniej ćwiczyłeś że cie nie bolało??