Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
209
Jakie mam brać odżywki aby w jakimś stopniu zastąpić ją za część codziennej diety ?? nie zanam sie zupełnie na nich. A nie mam zabardzo czasu żeby przed pracą robić sobie stos jedzenia :/ dlatego tutaj odżywki by sie przydały...
Mój staż to ok 1 rok z tego ostatnie półtora miesiąca ostrego treningu wcześniej miałem długą przerwe waże ok 75kg; 182 cm wzrostu; jak narazie mogłem sprawdzić ile max wyciskam to na klate 60kg w innych ćwiczenia nie mam jak zabardzo...
z góry dzięki jakbym miał więcej czasu to sam bym poszperał ale właśnie go nie mam i prosze o porade.
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
209
danke ;)
Ps. rok stażu może i mam ale przeczytaj dokładnie miałem długą przerwe i teraz dopiero wróciłem do ćwiczeń spowrotem ;] ale przez tą przerwe niestety siła i wszystko poszło do lasa :/
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
209
no dokładnie już nie pamiętam ale z pół roku było ostrego treningu (nawet za ostrego :/ i do tego bez diety :0 i wyciskałem 90kg na klate (i tutaj siłowałem sie na samych pąpkach i innych domowych sposobach :D to rewelki dlatego nie było w osiągach) to dorobiłem sie prawie 40 cm w łapce a spadło do niecałych 37 :/ (ale ten spadek był głównie spowodowany imprezkami które były równo zakrapiane........)
A co do robienia sobie szamki wieczorem to też zabardzo nie przejdzie bo pracuje po 11 - 13 godz codziennie i połączyć jeszcze trening to wychodzi, że po treningu jest gdzodzina 23 i nie mam czasu na nic innego jak tylko na spanie bo przed 6 rano musze wstać... a z robieniem jeszcze jedzenia to bym spał po jakieś 5 godz... to odpada bo bym w połowie tyg padł ze zmęczenia godzinka w tą czy w tą to jakby nie patrzeć to dużo...
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
w takim razie ułóż diete jaką możesz a w zastepstwie dodamy idżywkę- jako jeden, lub nawet dwa posiłki- inaczej sie chyba nie da.
z treningiem zaczynaj stopniowo, jak co to po ułożeniu diety jakis trening sie dopasuje- jasli sobie sam nie poradzisz z tym.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid