arnold..skoro jestes taki uparty, to po co wogule wyskoczyłes z tym pytaniem tutaj? jesli wciąż nie dajesz sobie niczego powiedziec..to trenuj dalej tym planem, ale nie zastanawiaj sie wtedy czemu ci 'nie idą biceppsy i barki'. Bo odpowiedzi nie musisz daleko szukać - wystarczy spojzec w ten plan...
...
Napisał(a)
Idealny trening żeby wprowadzić swoje mięśnie w stagnację wynikającą z przetrenowania i monotonii.
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
...
Napisał(a)
Chryste Panie!
Wiesz mlody czlowieku ze cwiczysz barki 4 razy w tygodniu? Bicepsy rowniez. Z taka iloscia serii nie dajesz im NAJMNIEJSZYCH szans na wzrost.
Sobesciak slusznie zauwazyl ze plan jest Arnolda, Ty nim nie jestes i nigdy nie bedziesz wiec wez sie za plan dla siebie.
Wiesz mlody czlowieku ze cwiczysz barki 4 razy w tygodniu? Bicepsy rowniez. Z taka iloscia serii nie dajesz im NAJMNIEJSZYCH szans na wzrost.
Sobesciak slusznie zauwazyl ze plan jest Arnolda, Ty nim nie jestes i nigdy nie bedziesz wiec wez sie za plan dla siebie.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
mawashi...jemu nie przetłumaczysz..mu sie ten plan podoba i juz
Zmieniony przez - .corleone. w dniu 2005-03-25 14:00:39

Zmieniony przez - .corleone. w dniu 2005-03-25 14:00:39
...
Napisał(a)
Jeśli zależy Ci na tym, żeby mięśnie nadal rosły to zrób sobie ze 2 tygodnie przerwy i potem jedź nowym planem.
...
Napisał(a)
nowym = prawidłowym, dostosowanym do mozliwosci/stazu itp. 

...
Napisał(a)
dobra niech wam będzie - czyli jaki byście mi polecali trening ?? :> może ktoś zaproponuje rozpiske tygodniową ?? chodzi mi tylko o grupy mięsniowe w ktory dzień robić itd.
PS. Czemu nie mogę jechać tym programem tylko robić raz intensywne a rak lekkie trniengi ??
PS. Czemu nie mogę jechać tym programem tylko robić raz intensywne a rak lekkie trniengi ??
Arnold is numero uno !
...
Napisał(a)
Poniewaz sie przetrenowujesz. Miesnie rosna nie podczas treningu ale wtedy gdy odpoczywaja. I musisz im dac na to czas. Zajrzy do: http://www.kulturystyka.pl/atlas/ i poczytaj sobie ile kazdy miesien potrzebuje czasu na regeneracje ( odpoczynek ).
A co do konkretnego planu to juz musza Ci specjalisci pomoc. Pozdro~~
A co do konkretnego planu to juz musza Ci specjalisci pomoc. Pozdro~~
No Drugs Just TeChNo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!