Szacuny
18
Napisanych postów
1168
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
9046
Witam, czy chleba razowy ma dużo wspólnego z wyprużnianiem się ?? Bo odkąd go jem [tzn. nie wiem czy od niego, odkąd zmieniłem swój sposób odżywiania] to mam taką półsraczke i częste "wiatry". Powiedzcie z czego to jest? Dziadek mi mówił że to przez te pieczywo...
Pozdro...
i prosze się nie smiać to na poważnie...
Szacuny
3
Napisanych postów
368
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
20213
Nie wiem czy dokladnie to samo-ale mialem podobnie :) W momencie zmiany chleba na ciemny zaczely sie te problemy :)Po pewnym czasie-w grancach tygodnia-twoj przewod pokarmowy powinien sie dostosowac, przynajmniej w moim przypadku tak bylo. Przez te powiedzmy "doleglwosci" chcialem nawet odstawic ciemny chleb-ale jadlem twardo i wszystko jest w normie :) pozdro
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11203
Napisanych postów
52089
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja walę kąśliwe wiatry po kaszach a wkiblu też mam wesoło, a tak wogóle to jak wy pochłaniacie np 300-400gram kasz dziennie, albo 100g płatków owsianych na raz? ja nie dam rady już, wczorja tak się przeżarłem, że od południa już nic nie wcisnołem i wczorajsze spozycie kaloryczne wyszło mi połowę tego co powinienem zjeść, no ale mój żołądek się zbuntował
Szacuny
3
Napisanych postów
227
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1969
A mi sie wydawalo, ze to moze tez byc od HMB... Wiem, ze to nie ten dzial, ale problem mialem podobny
"Zero uwag - 3 setki - Hayabusa"
"W kaskach nas dwoch, budzik na dwustu, witaj w krainie glupcow. Na polu nawierzchni rzadza milimetry..."
"Za nami policja, my zwiekszamy dystans, bo nie zatrzyma nic nas w drodze do raju..."