Wielkie dzieki wojtas83- napewno sproboje . Jeszcze jedno pytanko - czy wie ktos moze czy warto brac 1-test firmy VPX (podobno niezla mase daje).
...
Napisał(a)
CZYTASZ WOGŁE, CO DO CIEBIE PISZĘ?/
Piszę, że masz za mało czasu na regenerację, a Ty, że chcesz jeszcze dołożyć treningi???
Paranoja...
Piszę, że masz za mało czasu na regenerację, a Ty, że chcesz jeszcze dołożyć treningi???
Paranoja...
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
Michail chyba pomyliles mnie z Wojtas83 bo to on rozpisal sowj ostry program.
Ja mam duzo czasu (tylko szkola i kanapa), kasa na proteiny tez sie znajdzie; nie chce juz sie bawic w kulturystyke - chce tylko dobudowac klate (wszystkie inne treningi chetnie bym sobie odpuscil).
Napisz mi wiec czy jestem w stanie budowac tylko klate nie robiac nic innego i jak zbudowac ja najszybciej.
Ja mam duzo czasu (tylko szkola i kanapa), kasa na proteiny tez sie znajdzie; nie chce juz sie bawic w kulturystyke - chce tylko dobudowac klate (wszystkie inne treningi chetnie bym sobie odpuscil).
Napisz mi wiec czy jestem w stanie budowac tylko klate nie robiac nic innego i jak zbudowac ja najszybciej.
...
Napisał(a)
Cougar123 -SORKI
Tak jest, kiedy krtoś wbija się do cudzego tematu i w końcu kur...de nie wiadomo kto do kogo pisze
--------------------
wojtas83
-MAMY TUTAJ ZASADĘ- KAŻDY ZAKŁADA OSOBNY TEMAT O SOBIE I SWOICH PROBLEMACH
Tak jest, kiedy krtoś wbija się do cudzego tematu i w końcu kur...de nie wiadomo kto do kogo pisze

--------------------
wojtas83
-MAMY TUTAJ ZASADĘ- KAŻDY ZAKŁADA OSOBNY TEMAT O SOBIE I SWOICH PROBLEMACH

...
Napisał(a)
Cougar123
facet z rozwiniętą JEDYNIE klatką wyglada....śmiesznie.
Trenuj CAŁE ciało
facet z rozwiniętą JEDYNIE klatką wyglada....śmiesznie.
Trenuj CAŁE ciało

...
Napisał(a)
wiem ze facet z rozwinieta tylko klatka wyglada smiesznie ale nie wyglada tez dobrze jak ma ja za mala w stosunku bo rak i barkow.
Tak wiec czy moge trenowac klate dwa razy albo wiecej w tygodniu?
Tak wiec czy moge trenowac klate dwa razy albo wiecej w tygodniu?
1
...
Napisał(a)
trenowanie klatki wiecej razy w tamikm wypadku nie gwarantuje wiekszych przyrostów rob to raz a porządnie nie ograniczaj mozliwosci regenracyjnych
trening.mafia.hardcor.pl
...
Napisał(a)
rób klatke wtedy gdy się skonczą zakwasy i daj sobie jeszcze 1 dzień (wtedy rosną miesnie) a potem rob klate. Przeważnie jest to 4-5 dni i tak rób klatke. W wyciskaniu uzywaj duzych ciezarów a potem cos izolowanego i troche wiecej ruchów, zmieniaj czesto treningu a na pewno ci pujdzie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
jak pogodzic basen z siłownią :)
Następny temat