Szacuny
27
Napisanych postów
1775
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
28109
Szczerze mowiac to jak masz 17lat(po niku stwierdzam) i nie wyprubowales jeszcze wszystkiego ,normalnego' to nie ma co sie katowac taka ciezka i skomplikowana dieta. pocwiczysz troche, osiagniesz to co da rade na zbilansowanej diecie i mozesz sie łapac za takie eksperymenty. Ale pewnie znajdzie sie ktos z innym zdaniem. pozdr
Szacuny
90
Napisanych postów
15094
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
101723
powinienes posiadac elementarna wiedze z zakresu odzywiania i znac w miare dobrze swoj organizm, zeby sie za te diete zabrac.
nie chodzi tu o sam wiek nawet, ale o "obycie" z dietami.
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
Szacuny
69
Napisanych postów
5820
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
42644
Ja bym sie skupil jezlei jest taka potzreba na samej diecie redukcujnej i narzucil tempo na ttreningu i wtedy zaobserwowal efekty bo zmoe na takiej beda one dobre a te diety to juz wyzsze progi i tzreba je dokladnie zastosowac i miec jakies w tym wzysktim obycie Bo poc o zabierac sie za diete i sie meczyc skoro zmona zrobic mzoe nie to samo (zaley od genetyki i dokladnosci diety i cwiczen)co na podanej A akurat na takowej diecie beda zadawalajace efekty.jezlei nei zaznal byms ie ze wszysktimi roznymi dietami dobrymi dla ciebie i na nich sie skupil a taka zastosowal jak juz zdobedziesz obycie we wszystkimi stwierdzsz ze TAk teraz jest wlasnie czas na ta wlansie dieteTaka jest moja sugestia..Dodam ze nie znam jaki amsz staz oraz obycie w dietach ale rady byly by moje jak nziej napisalem.Pozdrawiam