. Zachęcam do wrzucania filmików lub zdjęć, a nie ograniczać się do wpisania czasu w jakim udało się wykonać 100 burpee :) Powodzenia i zapraszam do udziału w wyzwaniu :)
...
Napisał(a)
BURPEE jedno z " ulubionych " ćwiczeń crossfitera i nie tylko. Uznawane jest za jedno z najbardziej męczących i najskuteczniejszych ćwiczeń. Angażuje do pracy wszystkie grupy mięśniowe i podnosi tętno do poziomu umożliwiającego szybkie spalanie tkanki tłuszczowej. Zainspirowana rozmowami zapraszam do wzięcia udziału w wyzwaniu 100 burpees w ...... chodzi o wykonanie 100 burpees w możliwie jak najkrótszym czasie. Jak prawidłowo wykonać burpee
. Zachęcam do wrzucania filmików lub zdjęć, a nie ograniczać się do wpisania czasu w jakim udało się wykonać 100 burpee :) Powodzenia i zapraszam do udziału w wyzwaniu :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
hehehe teraz widzę, że wczoraj musiało mi się liczenie pomylić i zrobiłam 110 burpee lub więcej a nie 100 :) byłam pewna że po 75 mi zgasł telefon a teraz włączyłam i policzyłam że jest 85 w 5:50 :) czyli jednak jeszcze raz muszę zrobić bo dalej nie wiem w jakim czasie robię 100 burpee :) tak to jest jak uczą że jak nie wiesz czy zrobiłeś 50 czy 60 to zakładasz że zrobiło się mniej :)
...
Napisał(a)
Moj rekord to 4:30, ale nie wiem czy bym go powtorzyl dzisiaj ;)
...
Napisał(a)
Lucy to może jako pierwsza wrzucisz swój filmik jak Ty to robisz skoro już zaranzowalas temat
4
...
Napisał(a)
Czekamy na Twój filmik żeby mieć czyj czas pobić .
...
Napisał(a)
No ale jak to tak, założycielka wyzwania powinna dać przykład i przy okazji wysoko zawiesić poprzeczkę . Lucyna, my Cię wcale nie podpuszczamy, ale... DAJESZ
...
Napisał(a)
wrzucę wrzucę na dniach :) a żeby nie było można wrzucać kilka filmików jak się poprawi swój czas także na relaksie :) 4:30 no ja to w 10 minutach chciałabym sie zmieścić bo dzisiaj stanęłam na wadze i ważę 10 kg więcej niż rok temu także i kondycja gorsza ;) ;P
Zmieniony przez - Lucyna86 w dniu 2018-06-23 20:42:47
Zmieniony przez - Lucyna86 w dniu 2018-06-23 20:42:47
...
Napisał(a)
Chyba, że to same mięśnie (i płuca!).
Ja to po prostu chciałbym wykonać !!!
Ja to po prostu chciałbym wykonać !!!
...
Napisał(a)
panteon jesteś inspiracją tego tematu także wierzę w Ciebie :) nie wiem co ale na szczęście nie muszę jeszcze wymieniać garderoby także jeszcze mnie za bardzo to nie martwi ;)
1
Poprzedni temat
CrossFit Games 2018
Następny temat
Lunge - Wykrok - technika, błędy i wskazówki
Polecane artykuły