Mam ok 170cm, wymiary cienkie:( 81(a pod biustem77 ):81 :97 nie za ciekawą mam figurke, choc mozna by podejrzewac ze jak waga w normie to wszystko tez, ale tak nie jest.Waze 59 kg, czyli waga niby w normie, ale... ,moj brzuszek jest ochydny tak blee, za duzy i wogole z tłyszczyku :((( , talia... czy ja wogole ja mam? Mam bardzo małe wcięcie w talii(tłuszczyk tez sie nagromadził, a wkoncu jestem kobieta chce cos z tym robic..., uda troche tłusczyku sie nagromadziło szczególnie od wewnętrznej strony :( , a tyleczek.. hmm nie chce miec płaskiego, taki jak mam jest fajny, ale moglby byc minimalnie mnijeszy, a co wazniejsze by tak brzydko na dole nie wisial tylko byl taki kształtniutki... poza tym mam rozstępy i cellulit , pewnie dlatego ze jest za duzy... wkacje tuz tuz, a ja chce cos z tym zrobic...
Stosuje dietkie taka sobie, nic specjalnego, bo nie mam ku temu warunkow... poprostu zero słodyczy, konkretna ilosc posilków i niewielkie posilki,zadnego podjadania między... od soboty zaczynam aerobik (na ktory bede chodzila 1 raz w tyg:/ inaczej nie mam mozliwosci).
Proszę o jakies porady co do cwieczen(ale zrozumiałe:) jestem dłabokapująca co do jakis fachowych nazw, które mogłabym sama w domu robic na to bym z brzuszka stracila ten tłuszczyk i mogla cwiczyc miesnie w krateczke(bo słyszlalam ze nie pomogają nic brzuszki na tłyszczyk), na talie bym wkoncu ja miała...,na pupe by byla mniami mniami, i na uda by nie byly obtłuszczone a takie sliczne
i moze kilka kilo mniej ;) 1-2 :):):)
Czekam na porady sa mi bardzo potrzebne!!!!
Z Góry dzieki!!!!!!!!!!
Stosuje dietkie taka sobie, nic specjalnego, bo nie mam ku temu warunkow... poprostu zero słodyczy, konkretna ilosc posilków i niewielkie posilki,zadnego podjadania między... od soboty zaczynam aerobik (na ktory bede chodzila 1 raz w tyg:/ inaczej nie mam mozliwosci).
Proszę o jakies porady co do cwieczen(ale zrozumiałe:) jestem dłabokapująca co do jakis fachowych nazw, które mogłabym sama w domu robic na to bym z brzuszka stracila ten tłuszczyk i mogla cwiczyc miesnie w krateczke(bo słyszlalam ze nie pomogają nic brzuszki na tłyszczyk), na talie bym wkoncu ja miała...,na pupe by byla mniami mniami, i na uda by nie byly obtłuszczone a takie sliczne

i moze kilka kilo mniej ;) 1-2 :):):)
Czekam na porady sa mi bardzo potrzebne!!!!
Z Góry dzieki!!!!!!!!!!