chcem byc wielki!!
...
Napisał(a)
witam wszystkich serdecznie mam wielki problem ostatnio zjadlem 100 mety a gram w siatkowke w 3 lidze i musze miec zrobione badania krwi i moczu jutro musze isc do szpitala ale boje sie ze moga mi wykryc doping w organizmie i bede mial z tego niemaly problem... prosze napiszcie czy jest to wykrywalne tak przy zwyklych badaniach moczu i krwi czy trzeba zrobic jakies specjalne badania?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Trzeba robić specjalne badania na obecność saa! Przy zwykłych badaniach nie musisz się o to martwić! 

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
z koro koles uprawia sport to nie beda mu sprawdzac czy go boli gardlo tylko sam nawet pisze o badaniach antydopingowych, a z tego co mi sie wydaje to na nie skladaja sie rowniez badania na saa..
pzdr.

pzdr.

It's kind of fun to do the impossible.
...
Napisał(a)
Pisze, że będzie miał robine badania krwi i moczu! Badania ogólne nie na saa! Miałem robione za młodzika badania i nie składały się na nie żadne badania na obecność saa, jedynie ogólne badania krwi, moczu i serca! No chyba, że zdarzy się cud i ktoś specjalnie zapłacił za owe badania i chce się dowidzieć kto podjada metke! Ale w polskim sporcie takie przypadki się nie zdarzają!
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
jak robilem badania krwii do firmy to lekarka powiedziala mi na podstawie tych wynikow:: zazywa pan sterydy???
...
Napisał(a)
Badani na obecnośc SAA są bardzo kosztowne i sa to badania specjalistyczne jedyne co moze wyjśc przy zwykłych badaniach to podwyzszona zawartoś cenzymów wątrobowych lub uszkodzenie nerek co nie wzsazuje jednoznacznie na stosowanie SAA
...
Napisał(a)
MANIEK 80 a może poprostu tak zapytała bo duży gość z ciebie co?
A może to była wróżka :0
W 3 lidze badania anty? Błagam was
oxanapolon jednoznacznie to można stwierdzić że wszyscy umrzemy kiedyś.
Jest pińset powodów dla kórych mogą być takie wyniki, ale jak się patrzy na gostka ala'kark to nie trzeba być lekarzem żeby wiedzieć.
Zmieniony przez - leonstar w dniu 2006-11-08 23:28:17
A może to była wróżka :0
W 3 lidze badania anty? Błagam was
oxanapolon jednoznacznie to można stwierdzić że wszyscy umrzemy kiedyś.
Jest pińset powodów dla kórych mogą być takie wyniki, ale jak się patrzy na gostka ala'kark to nie trzeba być lekarzem żeby wiedzieć.
Zmieniony przez - leonstar w dniu 2006-11-08 23:28:17
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!