Moj kumpel ma problem.Bierze 100 metki do tej pory zjadl okoo 40 tabletek.Zaczynaja go swedziec sutki i lekko sie powiekszyly.Obawia sie ze to moze byc ginekomastia.Mam pytanei czy jezlei teraz dolozy nolve czy bedzie mogl spokojnie kontunuowac cykl czy lepiej zeby odsatwil mete i zakonczyl cykl.czy nolva calkowicie zapobiegnie ginekomastii czy tylko zmniejszy skutki??.Z gory dzieki za odpowiedzi
...
Napisał(a)
Siemka
Moj kumpel ma problem.Bierze 100 metki do tej pory zjadl okoo 40 tabletek.Zaczynaja go swedziec sutki i lekko sie powiekszyly.Obawia sie ze to moze byc ginekomastia.Mam pytanei czy jezlei teraz dolozy nolve czy bedzie mogl spokojnie kontunuowac cykl czy lepiej zeby odsatwil mete i zakonczyl cykl.czy nolva calkowicie zapobiegnie ginekomastii czy tylko zmniejszy skutki??.Z gory dzieki za odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Niech bierze nolwę 40 mg na dzień puki suty nie przestaną wariować, potem może zejść do 20-10 mg. Cykl niech ciągnie dalej szkoda towaru.
Jesli by dalej miał problemy niech przerwie metkę i pociągnie jakiś czas nolwę.
Nolvadex nie zlikwiduje gina, ale swędzenie i powiekszenie sie sutków to jeszcze nie gino.Moze to byc reakcja organizmu na sterydy.
Także bez paniki.
Powodzenia
Jesli by dalej miał problemy niech przerwie metkę i pociągnie jakiś czas nolwę.
Nolvadex nie zlikwiduje gina, ale swędzenie i powiekszenie sie sutków to jeszcze nie gino.Moze to byc reakcja organizmu na sterydy.
Także bez paniki.
Powodzenia
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Cyklu niech nie przerywa lecz kuoi szybko nolwe i zaaplikuje solidna dawke przez kilka dni i objawy powinny przejsc
Bo jak juz gino sie zorbi to juz samo nie zejdzie...tylko operacja pomoze
leonstar ja przez pierwszy dzien dalbym nawet 60 mg a puzniej zlazl do 40 mg i lecial do konca brania mety po 10 mg
Zmieniony przez - tomaszeq w dniu 2004-09-08 22:31:09

leonstar ja przez pierwszy dzien dalbym nawet 60 mg a puzniej zlazl do 40 mg i lecial do konca brania mety po 10 mg

Zmieniony przez - tomaszeq w dniu 2004-09-08 22:31:09
...
Napisał(a)
Trzeba ratować cyce 

LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Napewno nie zaszkodzi.
Z każdej strony trzba cos robić.
Z każdej strony trzba cos robić.
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
wyluzyjcie wy z tym cynkiem
<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
teraz to se cynk moze w picke wsadzic.Tylko nolva.
Swoją droga ciekawe, po 40 tabletach chłopak zlapal gingera
Swoją droga ciekawe, po 40 tabletach chłopak zlapal gingera

hihihi
...
Napisał(a)
twój kumpel pwewnie na boku se Omke zapodaje
<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
heheh....
a cynk ostatnio bardzo na topie
a cynk ostatnio bardzo na topie

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!