Szacuny
7
Napisanych postów
904
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4860
Od jakiegos czasy biegam sobie troszeczke.Jakies 45 do 55 minut na trening.Biore przy tym Xenadrine.Na poczatku biegalem co 2 dzien, ale teraz mam ochote biegac codziennie.Boje sie ze mi stawy nie wytrzymaja.Co sadzicie???
Szacuny
1
Napisanych postów
617
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8283
Mysle ze to efekt po Xenadine - odstaw to a zobaczysz jak bardzo sie zmeczysz przez ten sam czas. ECA daja strasznego kopa ale seduszko moze nie wytrzymac. Byly juz smietelne wypadki brania ECA :(((
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Po prostu ambitnie zacząłeś. Na początku zainteresowania bieganiem każdy jest napałem. Biegaj powoli, tak żebyś w trakcie biegu był w stanie swobodnie rozmawiać. Stosuj zasade: jeden dzień treningu, jeden lub dwa dni odpoczynku.Poza tym nie biegaj po asfalcie, ale raczej w lesie no i kup buty do biegania. to b. ważne. Kiedyś biegałem w polskich "syfixach" i wszystko mnie bolało. Szkoda nóg. Zajrzyj na stronę: http://www.bieganie.pl/
Szacuny
1
Napisanych postów
34
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
230
no to zabiliście mi niezłego ćwieka. ostatni zdarza mi sie biegać 2 razy dziennie, no i faktycznie kolano mnie na*** niesamowicie. chyba coś zmienie w tym kierunku...
Usiądź na brzegu rzeki i poczekaj aż przepłyną ciała twych wrogów