Siemanko, dzisiaj kupilem sobie bcaa od activlab. Na pudelku dawkowanie jest opisane, przed i po treningu 10g, w dni nietreningowe 10g przed posilkiem. Gdy np. robie 2 treningi dziennie, rano biegam wieczorem mam ciezki trening muay thai to brac przed i po tym i tym? czy tylko po ciezszym. Co do dni nietreningowych to brac przed kazdym posilkiem czy tylko przed 1. Jeszcze na dodatek, smak jest okropny, wiem ze nie o smak tu chodzi, ale po prostu nie moge tego wytrzymac, czy moge wsypac sobie 10g proszku i popic woda, czy koniecznie musze w 250ml wody to rozpuszczac? pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bierz w DT
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
ok, rozumiem ze duzej roznicy nie ma z rozpuszczaniem :D dokoncze ta puche i sprobuje wisni, pozdro
...
Napisał(a)
Ja lubie popijać małymi łykami tego typu dodatki. Oczywiście jeśli nie pasuje Ci ten smak to możesz wpakować w paszczę i zapić.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!