Witam, chcilabym spalic troche tluszczu , mam 16 lat 76 kg 180 cm , cwicze muay thai i na silce (po 3x w tyg mt i silka )... diete zrobie wysokobialkowa ,trening fbw , a teraz przejde do zeczy... Mt trenuje jako areoby... ale czasami nie chodze na treningi bo mam nauke w domu czy cos... jakie cwiczenia areobowe moge wykonywac wtedy w domu ? ? ? nie mam rowerka stacjonarnego, na dworze nie mam gdzie biegac bo mieszkam w centrum miasta. Co moge robic w domu moze jakies lekkie cwiczenia na silce np sama sztanga i po 50 machniec na barki z 50 przysiadow itd ? czy jakies interwaly albo areoby w domu ? a jak to jakie ? z gory thx za odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Możesz robić tabatę z użyciem własnego ciałą, to najlepsze wyjście. Najpierw piszesz, że zaczniesz stosować dietę wysokobiałkową , a potem pytasz się o rozkład b t w ?? Weź lepiej poczytaj o układaniu diety
...
Napisał(a)
co to ta tabata ? umiem ukladac diete troche juz cwicze , rozchodzi sie ile b t w na kg ciala przy takim a nie innym trbyie zycia... wiem ze bialka najwiecej troche tluszczy i malo wegli ,ale ile g na kg ciala
...
Napisał(a)
o tabacie poszukaj sobie , jest sporo filmików w googlach i na sfd. Co do rozkładu b t w to nie wiem jak to jest, ale w diecie białkowej chyba samo białko jesz, więc już masz odpowiedź
...
Napisał(a)
yy ale jakis rozklad musi byc.... i raczej nie samo bialko bo zadnego treningu bym nieogarnol, troche wegli musi byc tylko ile ?
...
Napisał(a)
No to jak musisz jeść węgle to dieta białkowa odpada. Poczytaj o low carb z węglami w okresie około treningowym takie tkd
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!