Szacuny
2
Napisanych postów
386
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
31076
Witam, czytam to forum już od dłuższego czasu, czasem się udzielam, teraz mam taki problem, że nie wiem jakie BCAA zakupić (jeszcze nigdy nie próbowałem) - myślę, że jak na początek jakieś tanie, ale jednocześnie dobrej jakości by się przydały. Jakie BCAA polecacie ?
Szacuny
13
Napisanych postów
1806
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
5490
przypadkowa kolejność, ja akurat brałem z Treca, teraz mam z Ultimate'a w prochu no ale cena wyższa dlatego Ci o tych nie pisałem bo chciałeś tańsze, co do activlabu to wiem że popularne ale ich nie znam, wejdź w dział opinie i zdjęcia i poczytaj o bcaa z tych firm i zobaczysz najwyżej jakie są opinie i wtedy się zdecydujesz
Szacuny
13
Napisanych postów
1806
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
5490
to były z tabletkach anabolic bcaa system 300 kaps coś ok 70 zł chyba, jeśli chodzi o odczucia to szybsza regeneracja, mniejsze zmęczenie mięśni, ale przede wszystkim lepsza regeneracja, przerzuciłem się z nich bo nie chciało mi się łykać kaps i dlatego teraz biorę w prochu, ale treca miło wspominam
Szacuny
2
Napisanych postów
386
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
31076
Witam, tak więc zakupiłem activlaba i działanie po pierwszym treningu już chyba można odczuć, ponieważ żadnych zakwasów dziś nie odnotowałem, a wczorajszy trening na prawdę intensywny przeprowadziłem, dodatkowo jakby trochę się poprawiła wytrzymałość i po samym treningu nie byłem tak 'styrany' jak zwykle.
A teraz pytanie:
Czy mogę zmieszać w jednej porcji BCAA i Nitrobolon2? Czy działają one antagonistycznie? a może synergistycznie, bądź obojętnie?
Zmieniony przez - franekjjj3 w dniu 2010-01-13 18:40:10