Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Advanced Muscle Science- opinie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3079

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 63 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5882
witam, poszukuję opinii etc. na temat firmy Advanced Muscle Science i jej środków:
Decavol UTT - 60 ml.
4-AD UTT - 60 ml.
1-Androsterone UTT - 60 ml.
Arom-X UTT - 60 ml.
z góry dzięki :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
strone mają ładną , ph w kroplach ... hm mozna by stestowac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 63 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5882
megabol też ma fajną stronę i opis badań testosterolu 250 jak po miesiącu kolesie mają +10kg suchej masy, siła, pompa, użylenie itd.
w takim razie wezmę raczej sprawdzone COMPETITIVE EDGE LABS :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
CEL ostatnio się popsuł :]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1568 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 44776
A dokladniej z CEL te najnowsze ich wyroby z data 2013 to wata.

Jak brac to tylko te wczesniejsze 2011 i 2012.

Niestety ban w usa zrobil swoje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1189 Wiek 39 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 18017
nrw to w co teraz warto celować?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wylapywac ostatnie dzialajace partie tego co bylo wczesniej dobre czyli cel,generic labz itp.

m-drol z data 2012 dziala inny zamiennik np.Megavol rowniez

Pozniejsze 2013 juz loteriada niestety

Ban w usa = brak surowca a co za tym idzie wata w srodku - proste
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no to niestety się pospieszyłem bo już do mnie leci 2x ex plex i h drol :/ ale cenowo i tak jestem do przodu więc zobaczymy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
kurde co ja pisze mega h z generic labz zamiast hdrola
chyba da radę? potem z thermolife c,t i e bol i powinno być dobrze? :) co o tym sądzisz nrw?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jesli Mega-h te z data 2012 to dobrze kupiles a zestaw z Thermolife da rade generalnie bardzo dobra marka

Zmieniony przez - nrw w dniu 2010-10-10 23:02:30
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 204
jesli chodzi o Advanced Muscle Science to nie sa klasyczne prohormony,to izomery DHEA,ktore jako jedyny srodek hormonalny nie zostal w stanach zakazany.Z AMS dobry byl Dienedrone,ten sam sklad co X-Mass Generic labz.Ja pilem Decavoll utt z AMS,zblokowalo mnie w trzecim tygodniu,w sumie dobrze pali tluszcz i utwardza miesnie,dodam,ze nigdy wczesniej nie stosowalem zadnych koksow.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

co do clenu?

Następny temat

3 miesiące na mecie

Spalanie
Polecane artykuły