Chyba 5 miarek to jest duzo ponad 100g? Moze ktos sprawdzic kto ma wage bo ja nie mam takiej mozliwosci a strasznie mnei to ciekawi :)
...
Napisał(a)
Po rozrobieniu 3 w 300ml wody jest gęstawe z intensywnym smakiem
orzech laskowy to najlepszy smakowo gainer jaki kiedykolwiek piłem
orzech laskowy to najlepszy smakowo gainer jaki kiedykolwiek piłem
...
Napisał(a)
ja miałęm tylko 2 próbki więc co do efektów sie nie wypowiem.
ale powiem , ze smak Orzech włoski jest ZAYEBISTY!!!
i tyle na ten temat
ale powiem , ze smak Orzech włoski jest ZAYEBISTY!!!
i tyle na ten temat

...
Napisał(a)
Pafeu co ty sie wypowiadasz na temat 737 kazdy wie ze to tanie gowno i ty chcesz po 737 efekty???? heheheheheh nie rozsmieszaj mnie... zastanawiam sie nad tym gain body chyba kupie ze 4 puchy i chyba orzega wloskiego nie za bardzo odpowiada mi ten smak ale jak mowicie ze dobry....
...
Napisał(a)
Mi orzech włoski średnio smakuje, z wodą kiepsko, ale z mlekiem juz lepiej

...
Napisał(a)
Osobiście orzech włoski mi nie podchodzi. Sypałem 100 gr i 400 ml mleka i 250 ml wody, na gęstość było dobre ale smak nie bardzo, już truskawka mi lepiej smakowała 

Ceną była śmierć za wolności smak.Ceną była śmierć gdzie oddał dziad...
...
Napisał(a)
orzech wloski to dosc specyficzny smak
wielu odpowiada - nie ktorym nie
kwestia smaku
w ofercie sa jeszcze inne smaki - truskawka i czekolada wiec moze ktorys z tych podejdzie
jak dla mnie 1 orzech 2 rowno truskawa i czeko
pozdro
wielu odpowiada - nie ktorym nie
kwestia smaku
w ofercie sa jeszcze inne smaki - truskawka i czekolada wiec moze ktorys z tych podejdzie
jak dla mnie 1 orzech 2 rowno truskawa i czeko
pozdro
Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
...
Napisał(a)
dziś pierwszy raz piłem czekoladę, spożywałem lepsze 'czekolady' smakowo.
Co do rozpuszczalności, intensywności itp. - co kto lubi, jak komuś nie pasuje to niech wiecej doleje wody/mleka
Co do rozpuszczalności, intensywności itp. - co kto lubi, jak komuś nie pasuje to niech wiecej doleje wody/mleka
...
Napisał(a)
Bardzo dobry produkt! Smak czekolady - średni. Truskawka z mleczkiem jak szejk - rewelacja :>
ANCORA IMPARO
...
Napisał(a)
smaczek fajny jesli chodzi o orzech - chociaz zasadniczo tego typu smakow nie lubie wole jakies truskawki banany i bardziej wyszukane.. no i ładnie po nim izie w miare sklad nie jakis taki szitowaty :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ActivLab - Massive Gainbody
Następny temat