Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1642
Witam!
Panowie cztałem dużo postów, rozmawiałem ze znajomymi ale nie wiem nadal jakie są ćwiczenia kture moge wykonywać w domu bez steper i innego sprzętu jedyne co mam to skakanka chodzi mi tu oczywiście o aeroby!!
Pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
117
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
708
na poczatek polecam szybki marsz!!!przed bieganiem radzilbym wzmocnic kolana,rower nadaje sie do tego znakomicie,jak juz wezmiesz sie za bieganie to zawsze zrob odpowiednia rozgrzewke 3-4 serie nie plenych przysiadów plus wspiecia na palce beda w sam raz przez pierwszy tydzien nie biegaj wiecej niz 15 minut na jednej sesji w nastepnym dodaj 2-3 minuty i tak w nastepnym i w nastepnym organizm musi miec czasy zeby sie przyzwyczaic pamietaj najwazniejszy jest umiar nie ma sensu rzucac sie an głeboką wode od poczatku stawy sa nie przygotowane i moze skonczyc sie to kontuzja,pozniej bedzie sie to za Tobą ciagnać a uwierz mi klopoty z kolanami to nie jest fajna rzecz!!
Szacuny
4
Napisanych postów
696
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12290
flawiusz cos ci sie chyba pomieszało... jak gosciu by posłuchał twoich rad to własciwe aeroby by zacząl dopiero za jakies 6/7 tygodni
jeśli chodzi o biegi to pierwszego tygodnia niech pobiegnie tak z 2 x 20min, a w drugim tygodniu już moze 3 x 30min no i wkolejnych tygodniach zwiększasz czas o 5 min aż dojdziesz gdzieś tak do 45 min no i również liczbe dni w które bedziesz biegał do 5 dni maks w tygodniu, a najlepiej to już wyszukaj posty o aerobach - temat juz był sporo manglowany
Szacuny
2
Napisanych postów
258
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2246
jezeli tylko w domciu to mozesz rowniez sprobowac biegu w miejsu-przez jaki czas sam to robilem,choc przyznaje ze jak zobaczyl ktos z rodzinki to pytal czy wszystko z glowka w porzadku
nie liczy się ilość tylko jakość!!! - Ci którzy o tym zapominają nic nie osiągną !