Najlepsza MOTYWACJA to CHĘĆ bycia NAJLEPSZYM!!!
...
Napisał(a)
Widzieliście w TELEZAKUPACH taki przyżąd do ćwiczeń brzucha??? Nazywa sie chyba ABSWING i reklamuje gopudzian i dymek. Co myslicie o ty przyżądzie???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mnie w tych reklamach bawi to ze jest tam obowiazkowy element : krotkie filmiki pokazujace jak to*****owo sie robi inne cwiczenia na brzuch i zawsze w tych filmikach sie wymieniaja np w reklamie abgymnica pokazuja jak to*****owy jest abroler , w abrolera jaki slaby jest abshaper , w innym jest pokazane jak baba sie katuje na abswing w abswingu on jest oczywiscie cudowny ale za to itd etc ...
...
Napisał(a)
Ale jeśli to daje spoko efekty a przy tym nie obciąża pleców to byloby fajnie

Najlepsza MOTYWACJA to CHĘĆ bycia NAJLEPSZYM!!!
...
Napisał(a)
kit jak reszta syfow z tv,a teksty "juz nie musisz chodzic na silownie.." mnie po prostu bawia 

every creature livin' on this planet'll go to hell...
MODERATOR
...
Napisał(a)
no i łapy jak u pudziana ci urosna jak usiadzesz troche dalej .. czy jakos tak 

...
Napisał(a)
trenując na siłowni wzmacniasz nie tylko mięśnie ale i cały układ ruchu przyczepy, scięgna, stawy przystosowują się do pracy z obciążeniami i "nadążają" za mięśniami. poza tym prawdziwe ćwiczenia stymulują układy krążenia, oddechowy, oddziałują też na psychikę - walczysz z własnymi słabościami i je przemagasz, trenując ciało trenując też swoją wolę i osobowość.
a to g****... lepiej posprzataj w pokoju.
a to g****... lepiej posprzataj w pokoju.
tere - fere
...
Napisał(a)
Syf taki że to się w głowie nie mieści myślisz że dlaczego wźieli pudziana do tej reklamy
H.W.D.P
...
Napisał(a)
usiądź na maszynie do robienia pompek na tricepsy, rekami sie zaprzyj o te rączki co sie robi pompki, i nogami tez tak do góry rub. Odkrył to mój kolega brzuch za***iscie czuć
...
Napisał(a)
to widac przeciez na tej reklamie ze nie wykonujesz na tej maszsynie ppelnego ruchu tylko skurcz czyli mozna spokojnie robic to w domu, polorz sie na lozku tylek na krawedzi i rekami przytrzymuj sie materaca np, nogi wycholone poza lozko i robisz wznosy nog do gory moze byc do klatki lub na przemian lub wznos i utrzymanie nog w gorze sa to bardzo dobre czwiczenia na wzmocnienie. no to teraz mozesz mi przeslac na konto sume rowna cenie abdzim nik czy jak to sie zwie :)
a chwyt reklamowy typu ze pudzian i dymek na tym czwicza to to samo co "slawny kulturysta je to bialko i tamte witaminki i od tego jest taki wielki". czyli jedna wielka SCIEMA.
a chwyt reklamowy typu ze pudzian i dymek na tym czwicza to to samo co "slawny kulturysta je to bialko i tamte witaminki i od tego jest taki wielki". czyli jedna wielka SCIEMA.
Polecane artykuły