Niech ktos odmierzy 5 g kreaty walnie to na lyzke od herbaty i zrobi fotke z boku ;] zeby w koncu bylo jasne ile to ma bycc :D pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie musisz być aż taki szczególowy. Kreatyna to nie insulina dla cukrzyka, której przedawkowanie, czy niedobór może przyspożyć komplikacje. Jak przyjmiesz 5,5g kretki, czy też 4,5g nie wpłynie to szkodliwie na cykl. Ogólnie sie przyjęło, że ok. 5g kretki, to łyżeczka od herbaty z niewielką górką.
...
Napisał(a)
1
Idąc ciemną uliczką nigdy się nie odwracaj..
...
Napisał(a)
jasne to jest już od dawna tylko Tobie kolego POSTÓW CZYTAĆ SIĘ NIE CHCE LENIU JEDEN!!!!
berry fajna fota
berry fajna fota

Willhelm
...
Napisał(a)
Łyżeczki od herbaty mają sporą rozpiętość wielkości. W domu mam dwa typy na których mieści się od 2 do 4g (płaska). Czyli z górką (górki też mogą być różne) będzie od 3 do 7g - różnica istotna.
Bambo2
...
Napisał(a)
nie ze mi sie nie chcialo pisac postow ale w kazdym ktos pisze cos innego :) wiec bedzie fotka i kazdy sobie zobaczy jak bardzo czubata ma byc ta lyzeczka hehe czy srednio czy mocno czy prawie wcale :) ta fotka to dobry pomysl bo kazdy o to pyta taki byl cel mojego posta :)
POZdro 500 :)
POZdro 500 :)
...
Napisał(a)
kupcie kurna trec nutrition tam jest miarka i potem ją strzezcie bo to pożadane na siłowni narzędzie,

Nie jest źle czuć sie dobrze.
...
Napisał(a)
i dlatego wlasnie kupilem sobie dzisiaj kreatynke TREC 200mesh mam miarke i jest git :D Pozdro dla ludzi z treca po maja dobra krete i daja miarki inni tez by mogli na to wpasc :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!