Jestem od roku i dwóch miesięcy na cyklu opartym na Omnadrenie, jest to moj pierwszy cykl środek jest z apteki więc dlatego zdecydowalem się zacząć od Omki. Pierwsze 6 miesięcy 250 mg tygodniowo potem 500 mg przez 4 miesiące i od około lipca lecę znowu z dawką 250 mg tygodniowo. Z wyników jestem bardzo zadowolony, wyniki lekarskie lepsze niż przed cyklem, libido i samopoczucie na wielki plus, poza okresowym małym trądzikiem na barkach nie mam widocznych skutków ubocznych poza spuchnietą gębą - nie dokońca trzymałem sztywno diety i czesto lubiałem podjeść:)
Pytanie moje o waszą ocene "czy warto" i co o tym myślicie a konkretnie chcę już wskoczyć od jutra na 500mg tygodniowo pociągnąć tak 4 miesiące ok kwietnia podbić jeszcze do 750 mg tygodniowo przez 3 miesiące oraz dorzucić Anavar z Androchem na ostatnie 8 tygodni w dawce 40mg? co o tym myślicie? przez ostatni rok mało robiłem aerobów zalany jestem, teraz chce to zmienić, dociąć się trochę. HCG pilnuję co 6 tyg. 5000j. Dodam że chcę po tych 750 mg wrócić do 250mg i znów kilka miesięcy tak pociągnąć. Wklejam fotki poglądowe sylwetki: