SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[RYBA] Pieczony Pstrąg - dobre podczas redukcji

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 29947

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
dla mnie cytryny nigdy nie jest za dużo,
średnio 1 cytryna na 1 filet
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 19 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 115
Ale mowa o pstrągu strumieniowym czy tęczowym?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 37 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6273
Smakowicie wygląda, muszę spróbowac

Zmieniony przez - mastah343 w dniu 2011-04-26 17:10:30

"Nie ważne ile razy padasz, ważne że jesteś w stanie się podnieść"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 285 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2409
polecam rybke obsypac pieprzem cytrynowym kamis dla odmiany od tej %)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 446 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2525
a cały ten pstrąg ma być zawinięty folią czy tylko od dołu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 755 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 11547
Może byc panga mrożona zamiast tego pstrąga ???

http://www.sfd.pl/czaro_masa_wakacje-t929562.html

"Nikt nie będzie się śmiał z gościa który może przyj**ać"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 5416 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 52179
Podbijam pytanie. Czy cały Pstrąg ma być zawinięty w folie czy tylko od dołu, a góra będzie się rumienić ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 45
Ryby nie zawijamy..lezy spokojnie sobie na folii, a my mamy mozliwosc obserwowania jak sie rumieni. Co do pangi..tu bym sie raczej juz bawil w zawijanie, ale nie probowalem tej ryby w ten sposob (kiepska opinia o jakosci jej miesa - a dokladnie sposobu chowu tych rybek..oczywiscie jest wiele jej gatunkow, ale spotkalem sie z cenami hurtowymi na poziomie 4-5pln, a to juz troche mowi o calosci ;) )

No Pain, No Gain..No Guts, No Glory

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1069 Wiek 50 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 25791
pysznie się prezentuje mniam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1131
testowałem z pietruszką i nie podchodzi mi osobiście, dzisiaj zrobiłem łososia z koperkiem, czosnkiem i pieprzem cytrynowym i bajka jak dla mnie ale brawo za pomysł

Najsilniejszym wojownikiem jest ten, kto pokonał siebie.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

otręby żytnie

Następny temat

podrabiane koksiarskie gołąbki :D

WHEY premium