Szacuny
11
Napisanych postów
1625
Wiek
32 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
29127
Ciekawy pomysł, mimo że twaróg uwielbiam i wcinam kostke bez problemu w kilka minut, to chyba wypróbuje jako przekąskę. Mozna prosić o foto jak to wygląda ?
Szacuny
7
Napisanych postów
3070
Wiek
36 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
64241
ja polecam zapieczony serek wiejski. Zwlaszcza jako dodatek na czyms,ale i sam serek, do tego jakieś ziola, pomidory i naprawde genialne.Smakuje jak żolty. Nie trzeba nawet w piekarniku, mozna na teflonie.
"Jeśli spędzasz zbyt wiele czasu myśląc o czymś, nigdy tego nie dokonasz" (Bruce Lee)
Szacuny
11148
Napisanych postów
51559
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
denaturacja nie zawsze bedzie czynnikiem znaczaco obnizajacym wartosc bialka. tylko wowczasz keidy dochodzi do strat aminokwasow. nie posunieta daleko bedzie przypominac trawienie raczej