SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Wiesiooooo - droga do Masterchefa

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 14830

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 583 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6088
Stejk obiadowy :D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 583 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6088
Kluski leniwe :D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 583 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6088
Szaszłyki z indyka z sałatka ziemniaczana i papryczkami

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 221 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16317
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 583 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6088
Potreningowke placki :D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 124 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 19981
wiesiooooo
Od jakiegoś czasu chodził za mną taki placek jakie kleją babcie w namiotach w Turcji :D więc postanowiłem zrobić takiego w domu. O dziwo wyszedł kozacki, no i zawsze to jakaś alternatywa dla mięcha





Jakis przepis moze podrzucisz? :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 583 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6088
Tatar z łososia :D

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 583 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6088
Przepis na gozleme wrzucę wieczorkiem :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 583 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6088
ciasto:
70g mąki pełnoziarnistej pszennej
70g mąki tortowej
łyżeczka oliwy z oliwek
80g wody
zagniatamy około 10 minut i odstawiamy na kolejne 10-15 minut, po tym czasie rozwałkowujemy jak najcieniej się da, wkładamy farsz (jaki kto lubi, ja zrobiłem twaróg ze szpinakiem) i myk na teflon (jeżeli nie mamy to rozprowadzamy na wierzch pędzelkiem oliwę z oliwek) i smażymy do momentu aż na cieście zaczną pojawiać się pęcherze powietrza, przewracamy i tak samo z drugiej strony. Najlepsze ciepłe z sosem czosnkowym :D
Jutro zrobię z wołowiną na ostro :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 583 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6088
Śniadaniowe pancejksy

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

*** BLOGI KULINARNE W KUCHNI SFD ***

Następny temat

Zupa na redukcje i nie tylko! Pomidorowo szpinakowa

WHEY premium