Siemanko,
Od zeszłego roku zacząłem "uprawiać boks" (taki mam napis w moim Dojo
)
Od kilku lat trenuję street workout i do tego zacząłem biegać od listopada.
Założenie mam takie, że chcę spisywać swoje progresy/przemyślenia i jeśli komuś to ma pomóc tym lepiej. Jednak myślę, że najwięcej to ja dowiem się od Was
Jakie mam plany? Zawodowcem nie zostanę, walczyć amatorsko też nie zamierzam. Główny mój cel to samorozwój, poprawa sylwetki, osiągów no i rozwijanie pasji :>
Będąc starym, zdziadziałym grzybem, chcę przynajmniej być sprawny fizycznie i w miarę zdrowym jeśli chodzi o serducho czy mózg, zatem trenować jak najlepiej i jak najdłużej.
No i lubię walczyć, nie mogę napisać, że nie
pewność siebie, własnego ciała i umiejętność minimalnej obrony swoich racji na pewno przemawia za pięściarstwem.
Poza tym, nie potrafię pisać składnie i ładnie, więc może się tego tu nauczę
Jutro wstawię swoje wymiary, osiągi treningowe i coś, co mi jeszcze pewnie po drodze przyjdzie do głowy.
5!
Od zeszłego roku zacząłem "uprawiać boks" (taki mam napis w moim Dojo

Od kilku lat trenuję street workout i do tego zacząłem biegać od listopada.
Założenie mam takie, że chcę spisywać swoje progresy/przemyślenia i jeśli komuś to ma pomóc tym lepiej. Jednak myślę, że najwięcej to ja dowiem się od Was

Jakie mam plany? Zawodowcem nie zostanę, walczyć amatorsko też nie zamierzam. Główny mój cel to samorozwój, poprawa sylwetki, osiągów no i rozwijanie pasji :>
Będąc starym, zdziadziałym grzybem, chcę przynajmniej być sprawny fizycznie i w miarę zdrowym jeśli chodzi o serducho czy mózg, zatem trenować jak najlepiej i jak najdłużej.
No i lubię walczyć, nie mogę napisać, że nie

Poza tym, nie potrafię pisać składnie i ładnie, więc może się tego tu nauczę

Jutro wstawię swoje wymiary, osiągi treningowe i coś, co mi jeszcze pewnie po drodze przyjdzie do głowy.
5!
1