Siema 5kg schudłem. I mam pytanie czy trzeba zmniejszyc już wartosci odzywacze??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeszcze jedno czy jak wyszło mi że mam 68 tłuszczy na dzień a przekaraczam to 68 az do 78 czy to coś bardzo zmienia.
...
Napisał(a)
5kg to całkiem sporo i jesli się wciąż trzymasz ustalonego planu dietetycznego sprzed tych 5 kilo to oczywiście należałoby coś w nim zmienic. Tylko, aby ta piątka nie była trójką albo i dwójką. Wahania wagi w ciągu dnia dochodza do 2 kilo więc bądź czujny
.
Twoje drugie pytanie, no pewnie, że zmienia. Skoro mamy dychę więcej to pomnóż ją przez 9kcal i masz ile ? Dodatkowe 90kcal w bilansie to nie tak mało.

Twoje drugie pytanie, no pewnie, że zmienia. Skoro mamy dychę więcej to pomnóż ją przez 9kcal i masz ile ? Dodatkowe 90kcal w bilansie to nie tak mało.
...
Napisał(a)
Lepiej obciac wegle. To nie tluszcze sa twoim glownym wrogiem na redukcji ale weglowodany z wysokim IG.
...
Napisał(a)
Lepiej niech nic nie obcina a spojrzy najpierw w początkowy zamysł diety, w proporcje jakie przyjął. Jeśli za dużo tłuszczy - cięcie, za dużo węgli - cięcie. Niech się trzyma planu skoro są efekty.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!