ManiacGym
...
Napisał(a)
mam takie troszke dziwne heheh pytanie, nie wiem jak u was?? wbilem 2 amp testosteronu propianatu z farmaku, pierwszy sztarzal w poniedzielek, drugi wtorek po 0,5 ml kazdy czy po 25 mg, zaladowalem w prawy posledek i ... mam teraz niezly bol prawego posledka, czy propianat tak sie boląco rozchodzi czy co?? staje sie juz to denerwujace... uzywam igeiel 0,7. poradzcie cos!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
trochę dziwne te dawki, ale nie o to pytasz.
Prop nie boli, pewnie źle zrobiłeś strzała
Prop nie boli, pewnie źle zrobiłeś strzała
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
a dlaczego nie robisz na przemiennie raz w jeden pośladek raz w drugi????
zawsze po strzale troche boli na drugi dzień ale jak jest mocny boł to musiałeś gdzies zrobić błąd.....moze za płytko wbiłeś igłę??po zrobieniu strzała zawsze rozmasuj sobie to miejsce.
zawsze po strzale troche boli na drugi dzień ale jak jest mocny boł to musiałeś gdzies zrobić błąd.....moze za płytko wbiłeś igłę??po zrobieniu strzała zawsze rozmasuj sobie to miejsce.
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Znajdź dobrą pigułę. Może kolega zbyt szybko wtłoczył preparat lub walnął z złe miejsce.
...
Napisał(a)
ja po chinczyku czuje z superka lekki dyskonfort. ale w dupe robie to i ciezki mi sie obracac wiec reka moze drzec
. nogi mam witkiem zajete. tego to na drugi dzien czuc
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2005-09-08 10:34:04

Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2005-09-08 10:34:04
...
Napisał(a)
po farmaku czasem dupsko boli, taka już uroda tego środka, pewnie ze względu na zawartość alkoholu benzylowego...i moim zdaniem to się nie baw we wbijanie codziennie 25mg bo więcej towaru w strzykawce zostanie niz w dupsku, a 50mg co 2 dni ci róznicy nie zrobi jeśli chodzi o działanie
pij mleko będziesz wielki
...
Napisał(a)
ja kilka dni ledwo chodziłem po Farmaku bo w uda biłem
Nie wiem chyba taka jego uroda..nie było błędów w robieniu strzałówPo jakimś czasie ból ustepował i potem nic nie bolało

nie mów mi jak mam żyć bo za mnie nie umrzesz...
...
Napisał(a)
normalne ze jest bol przynajmniej po chinczyku ja walnolem juz kolo 10 shotów i caly czas ból jest jak bym mial siniaka tak ze wszystko jest ok wg mnie
poboli poboli i 2giego mnia przejdzie
poboli poboli i 2giego mnia przejdzie
...
Napisał(a)
Dziwne to by bylo, jak bys przywalil strzala w prawy a bolal by cie lewy posladek
,
tak to norma bol minie, jak sie ma malo wprawy to przewaznie boli na poczatku

tak to norma bol minie, jak sie ma malo wprawy to przewaznie boli na poczatku

...
Napisał(a)
no to chyba ten Farmak ma to do siebi bo kurde juz lewy po dzisiejszym zaczyna pierd...hm....po b12 tak nie bolalo. ale czego sie nie robi dla...:>
ManiacGym
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!