Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: gramatura jaja

Strona 4 z 158

  • ~~~~Ciekawostki~~~~spox

    mięśnie: chude czerwone mięso piersi kurze bez skóry piersi indycze bez skóry całe jaja białka jaj chudy twaróg chudy ser chude mleko chudy jogurt

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 13311| Data: 2003-05-08 19:38:07| Liczba SOGów: 27
  • Slowniczek-Diety wszystkie ;-)

    postaraj się by składał się z produktów zbożowych płatki, muesli, chleb razowy chrupki , pełnowartościowego białka jaja mleko, chudy ser, wędliny , warzyw lub owoców. 1. kawa naturalna z 50 ml mleka, 2 kromki chrupkiego pieczywa: i z

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 9918| Data: 2005-03-09 16:46:15| Liczba SOGów: 3
  • DLA KAZDEGO

    15% tłuszczów. wyżej wymienione składniki powinny być czerpane spośród 4 głównych grup żywieniowych: mięso i jaja produkty ziarniste i orzechy, warzywa i owoce, produkty mleczne. należy zwracać uwagę na to, aby proces przygotowania tych

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 9986| Data: 2003-01-22 17:18:06| Liczba SOGów: 43
  • Tluszcze : Rola i znaczenie

    są gromadzone w ramach żółtka w oocytach komórkach zwierzęcych i ludzkich, z których powstają gamety żeńskie, czyli jaja . inny rodzaj fosfolipidow sfingolipidy zawierają zamiast glicerolu, sfingozynę. występują w osłonkach mielinowych

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 70559| Data: 2005-01-28 15:39:52| Liczba SOGów: 15
  • Informacje o składnikach odżywczych w diecie

    działa ochronnie na komórki wątroby, ułatwia szybkie pozbycie się tkanki tłuszczowej. najobficiej występuje w białku jaja i mleka. fenyloalanina aminokwas egzogenny, w organizmie może ulegać przekształceniu w tyrozynę. brak enzymu

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 7908| Data: 2003-12-30 13:03:44| Liczba SOGów: 2
  • Podstawy układania diety

    funkcjonowania. źródło białka jakie powinno się więc znaleźć w 1 posiłku to różnego rodzaju przetwory mleczne, mleko, jaja kurze i dobrym wyjściem była by odżywka białkowa. nie możemy zapomnieć o zdrowych tłuszczach, które znajdują się w oliwie

    Odpowiedzi: 484| Ilość wyświetleń: 309454| Data: 2007-12-06 12:09:49| Liczba SOGów: 415
  • Odżywianie

    15% tłuszczów. wyżej wymienione składniki powinny być czerpane spośród 4 głównych grup żywieniowych: mięso i jaja produkty ziarniste i orzechy, warzywa i owoce, produkty mleczne. należy zwracać uwagę na to, aby proces przygotowania tych

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 10437| Data: 2006-11-04 22:17:32| Liczba SOGów: 9
  • [ART]'Clean food' vs 'IIFYM' [zdrowe jedzenie vs niezdrowe jedzenie]

    [zdrowym] produktem z całą pewnością można nazwać produkty, którymi obdarzyła nas natura,wszelkiego rodzaju mięsa,ryby jaja nasiona,orzechy,warzywa i owoce. jeśli ludzka ręka nie tknęła tych produktów,nie są wysokoprzetworzone,za to bardzo bogate

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 16754| Data: 2014-02-20 15:43:05| Liczba SOGów: 16
  • Jesteś początkującym siłaczem ?? zajrzyj tutaj aby dowiedzieć się co i jak łykać !!

    redukować tkankę tłuszczową. wartość biologiczna wybranych białek izolat białka serwatki 159 mieszanka białek jaja i pszenicy 118 koncentrat białka serwatki 104 laktoalbumina białko z mleka 104 albumina jaja kurzego 100

    Odpowiedzi: 62| Ilość wyświetleń: 65492| Data: 2003-02-22 21:01:42| Liczba SOGów: 85
  • SUPER MASA I SUPER SIŁA wg Arnolda Schwarzeneggera

    białko są uszeregowane wg ich biologicznej wartości produkty o najwyższej wartości pochodzą od zwierząt: mięso, jaja nabiał, ryby i drób. znacznie mniejszą wartość biologiczna posiadają zawarte w produktach roślinnych takich jak pszenica, fasola,

    Odpowiedzi: 359| Ilość wyświetleń: 165403| Data: 2003-01-20 20:50:43| Liczba SOGów: 186
  • CKD - fakty nie mity by qaz

    oprzeć się na zdrowych tłuszczach nnkt ,chudych białkach i węglowodanach z warzyw i otrąb. białko: chude mięsa, ryby jaja chude sery, odzywki białkowe. węglowodany: warzywa, otręby: pszenne lepszy wybór i owsiane. tłuszcze: oleje tłoczone

    Odpowiedzi: 4026| Ilość wyświetleń: 556119| Data: 2004-09-04 14:30:05| Liczba SOGów: 288
  • Dieta odchudzająca - komponowanie posiłków, znaczenie odpoczynku

    kwasów tłuszczowych. w to jednak zagłębiać się nie będziemy. jako źródło białka, i to w każdym posiłku, mogą posłużyć: jaja kurze, mięso, ryby. nabiał spożywamy najlepiej w niewielkich ilościach, bądź wcale. ogółem: płatki owsiane cukier jaja

    Odpowiedzi: 116| Ilość wyświetleń: 90987| Data: 2008-04-10 07:45:19| Liczba SOGów: 150
  • Frequently Asked Questions by Si2uiel

    pełnoziarniste , zupy, owoce , warzywa. a do białek : białe mięso kurczak, indyk , mięso czerwone wołowina , jaja , odżywki białkowe , chude produkty mleczne : mleko, sery, twarogi. dodatkowo spożywać można produkty dodane w pkt. 3 . należy

    Odpowiedzi: 225| Ilość wyświetleń: 141085| Data: 2002-05-29 21:46:49| Liczba SOGów: 246
  • Dieta - ułóż sam(a)

    się z głodem. w każdym posiłku musimy mieć porcje białka, najlepszymi jego źródłami są: mięso drobiowe i wołowe, jaja ryby polecam głównie makrele, śledzia i łososia z racji zawartych w nich kwasów tłuszczowych omega 3, którego znaczenie pro

    Odpowiedzi: 297| Ilość wyświetleń: 522778| Data: 2007-02-07 21:04:55| Liczba SOGów: 379
  • podstawowe info o sterydach

    androgenów odbywa się na znacznie wyższym poziomie niż u kobiet, ponieważ posiadają oni jądra. określa się je też jako jaja ; znajdują się one w mosznie 7 . poprzez biosyntezę produkują one także androgeny dzięki enzymom, których droga zaczyna

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 7916| Data: 2005-05-27 08:02:37| Liczba SOGów: 3
  • AllNutrition - Modzelewski vs Górynowicz: sezon 2016

    masę jakościową moja dieta obecnie wygląda mniej więcej tak: i.120g płatków,100g pieczywa,200g owoców,4 całe jaja 30g wpi/wpc ii,iii,iv.250g chudego mięsa,100g ryżu,15g oleju lnianego v.250 300g wołowiny,500g batatów v.60g wpi/wpc,70g

    Odpowiedzi: 1850| Ilość wyświetleń: 164226| Data: 2015-11-01 21:14:12| Liczba SOGów: 55
  • Dieta zgodna z grupą krwi - podstawowe informacje

    przegrzebka, raka, sardeli, skrzydelnika, soli, suma, śledzia, tuńczyka błękitnopłetwego, węgorza, żółwia, żab. jaja i nabiał wskazane: mleko sojowe, ser sojowy. unikać: chudego lub 2% mleka, lodów, masła, maślanki, pełnego mleka, serwatki,

    Odpowiedzi: 64| Ilość wyświetleń: 293666| Data: 2003-03-09 11:57:12| Liczba SOGów: 47
  • zdrowo jesc

    pochodzenia wyróżniamy dwie duże kategorie tłuszczów: — tłuszcze zwierzęce; znajdujemy je w mięsie, rybach, maśle, jajach, serze, świeżej śmietanie itd... — tłuszcze roślinne; są obecne w oleju z orzechów ziemnych, oliwek, orzechów włoskich,

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 33633| Data: 2003-03-10 16:26:02| Liczba SOGów: 25
  • bez ściemy - somatotropina bez tajemnic

    70% białek powinno być najwyższej jakości tzn. pochodzić z naturalnego pożywienia takiego jak mięso czerwone, drób, jaja jedynie pozostałe 30% białek może pochodzić z odżywek proteinowych, białego sera, ryb, soi.

    Odpowiedzi: 143| Ilość wyświetleń: 64658| Data: 2006-12-27 12:24:30| Liczba SOGów: 100
  • PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO ADEPTA KULTURYSTYKI [by maniak7000]

    monotoni w odżywianiu , tzn. nie jedzmy cięgle drobiu albo wołowiny, a zmieniajmy typ spożywanego mięsa. inne źródła: jaja orzechy, ser. procesy metaboliczne białek podczas treningów są związane z ich intensywnością oraz czasem ich trwania.

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 13097| Data: 2013-09-06 20:54:02| Liczba SOGów: 17

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}